astro25Octombrie, prima lună de toamnă autentică, vine cu evenimente care pot avea efecte transformatoare, dintre care revenirea lui Pluto în mers direct, în Capricorn, urmată de Luna Nouă în Balanță, care va fi și eclipsă!

Saturn retrogradează în Pești între 17 iunie și 3 noiembrie

Am putea începe ceva nou, cu efecte pe termen lung, care să ne schimbe concepțiile sau stilul de viață. Aceste schimbări importante ar putea avea legătură cu domeniile guvernate de Balanță, respectiv relațiile personale, relații publice, publicitate, imobiliare sau vânzări în general.

La începutul lunii, respectiv pe 4 octombrie, Mercur intră în Balanță, alăturându-se Soarelui și asigurând relații amiabile, mai proetenoase. Poate fi o perioad bună să ne dezvoltăm calitățile de negociatori. Asta până pe data de 22 octombrie când Atât Soareșe cât și Mercur vor intra în mult mai ambițiosul și intensul Scorpion.

Pe 8 octombrie, Venus intră în Fecioară, așa că nu trebuie să ne mirăm dacă după această dată vom avea tendința să ne exprimăm dragostea prin gesturi practice.

La doua două zile, pe 10, Pluto revine în mers direct, în Capricorn, astfel că puterea noastră de a face schimbări profunde va deveni mai evidentă, externalizată și directă.

Jupiter retrogradează în Taur între 4 septembrie și 30 decembrie

Alte două evenimente astrologice vor avea loc la doar două zile distanță unul de celălalt, primul fiind intrarea lui Marte în Scorpion, pe 12 octombrie, aducând forță, ambiție și acțiune, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și politică.

Pe 14 octombrie, vom avea Lună Nouă în Balanță, care va fi și eclipsă de Soare! Vom avea șansa de a face schimbări importante. Balanța ne va învăța să atragem armonia și echilibrul și să recunoaștem valoarea parteneriatelor.

După cum am vorbit deja, pe 22 octombrie Mercur și Soarele se mută în Scorpion, alăturându-se lui Marte, aflată deja acolo. Din acest moment, energia magnetică a Scorpionului va predomina!

Uranus retrogradează între 28 august 2023 și 27 ianuarie 2024, în semnul Taurului

Luna octombrie se va încheia în forță, cu o Lună Plină, la rândul ei eclipsă lunară, în Taur. Eclipsa va fi puternic aspectată de Mercur, Marte și Jupiter, aducând nevoi, sentimente ți reacții puternice, fiind recomandat să reflectăm la anumite revelații, înainte de a ne arunca cu capul înainte!

Google ads