Fecioara 320x200Soarele tranzitează Fecioara, semn mutabil de Pământ, din 23 august până pe 23 septembrie. Atenția noastră se va îndrepta către detaliile vieții de zi cu zi, fiind o perioadă potrivită să ne ocupăm de problemele practice.

Atenția față de detalii ne poate elibera de stresul inutil provocat de treburile neglijate sau neterminate. Poate fi o perioadă ideală pentru a ne organiza, a ne ocupa de amănunte și a ne îmbunătăți relațiile și comunicarea la serviciu. Vom putea redescoperi bucuria muncii și a rutinei, care ne vor da o stare de liniște și siguranță.

Citește și:

Venus tranzitează Fecioara din 21 august până pe 14 septembrie

Marte intră pe 18 august în Fecioară, vor urma Venus, Soarele și Mercur!

Venus in FecVenus va tranzita semnul Fecioarei din 21 august până pe 14 septembrie, timp în care va fi cazul să ne exprimăm afecțiunea prin mijloace și gesturi practice, prin atenția dată detaliilor sau pur și simplu prin prezența alături de cei care au nevoie de susținere.

Cu Venus în Fecioară, dragostea trebuie să aibă un sens și un scop. Fecioara este un semn de Pământ, deci senzual dar și practic. Pe lângă natura noastră romantică, ceea ce vom cumpăra sau modul în care ne vom petrece timpul va avea o motivație practică.

Dacă vom pierde timpul sau vom lenevi ne vom simți vinovați. Partea negativă a acestui tranzit este că îi vom critica prea mult pe partenerii noștri, ne vom face prea multe griji și vom fi cam sensibili.

Citește și:

Marte intră pe 18 august în Fecioară, vor urma Venus, Soarele și Mercur!

Ce spune Tarotul despre 19-25 august

 

Marte in FecMarte intră pe 18 august în Fecioară, Venus și Soarele vor urma pe 21 și 23 august, în timp ce Mercur li se va alătura pe 29!

Cu Marte în Fecioară până pe 4 octombrie vor avea pasiunea detaliilor și nevoia de a face la timp ceea ce trebuie. Unul dintre cele mai mari stimulente pentru noi va fi satisfacția lucrului bine făcut.

Tot ce vom face va fi mai corect și mai precis, pentru că în următoarea perioadă vom fi atenți la performanțe.

Luna plina1 320x200Luna Plină care are loc pe 15 august, în semnul Vărsătorului, este în opoziție cu Venus, aducând o nevoie mai mare de dragoste și afecțiune, dar și o probabilitate crescută ca tensiunile ascunse să izbucnească, provocând stres și ieșiri dramatice.

Astfel, Luna Plină poate aduce mânie, gelozie, intimidare și reacții impulsive, mai ales că Uranus a intrat în retrogradare acum câteva zile. Este posibil ca mulți dintre noi să ne simțim deja ceva mai stresați, mai temători sau să întâmpinăm schimbări neașteptate în viața amoroasă, după Luna Nouă din 31 iulie. Toate acestea ne avertizează să fim mai răbdători, mai înțelegători și să nu ne mirăm dacă  o dragoste mai neconvențională apare în viața noastră în următoarele două săptămâni.

Luna Noua 320x200 2Luna Nouă care are loc pe 31 iulie, în semnul Leului, este marcată de un aspect tensionat între Venus și Uranus, care poate aduce îngrijorare, stres sau posibile schimbări neașteptate în viața afectivă sau în finanțe.

Luna Nouă este aliniată cu Venus, aducând lumină în dragoste, finanțe și creativitate, fiind un moment bun pentru activități plăcute, petreceri și întâlniri. De asemenea, sunt favorizate moda și frumusețea, cu alte cuvinte cumpărăturile, cosmetica și activitățile de decorare.

venus leoVenus va tranzita Leul în perioada 27 iulie-21 august, făcând dragostea grandioasă. Ne vom mândri cu dragostea noastră și cu persoana iubită. În plus, vom fi generoși și vom dori să facem gesturi mărețe, cu care să ne impresionăm partenerul.

Prezența lui Venus în semnul Leului este un plasament plin de căldură, dar și mândru și extravagant. În plus, Venus în Leu face ca relațiile să se afle în faza romantismului. Vom vea nevoie de atenție, recunoaștere și răsfăț.

Partea negativă a acestui aspect este că vom face paradă cu sentimentele noastre pentru a ieși în evidență.

Leu 320x200Soarele intră în semnul Leului, pe care îl va tranzita până pe 23 august. Soarele este mândru, extrovertit și jucăuș!

În Leu, Soarele are o personalitate puternică, nu se mulțumește să fie doar unul dintre cei mulți din mulțime. Vrea să strălucească, să aducă lumină, culoare și teatralitate în viața celorlalți.

În consecință, în perioada următoarea va fi timpul să ne bucurăm mai mult de viață și să ne exprimăm personalitatea.  Vom fi mai generoși și ne va plăcea să facem gesturi grandioase. Partea negativă va fi că vom fi cam egoiști și vanitoși.

eclipsa luna1Eclipsa parțială de Lună care are loc în noaptea de 16 spre 17 iulie, în semnul Capricornului, scoate la iveală secretele, lucrurile pe care le-am ascuns, pe care nu am dorim sau nu am putut să le exprimăm, obligându-ne să evoluăm și să lăsăm în urmă ceea ce ne țin în loc.

Configurațiile astrologice sunt extrem de puternice, eclipsa fiind dublată de opoziția dintre Venus și Saturn, pe aceeași axă Rac-Capricorn, suprapunându-se cu axa nodurilor lunare, în timp ce Pluton retrograd este în conjucție cu Luna.

mercur in leuMercur, guvernatorul Gemenilor, dar și al Fecioarei, va fi în mișcare retrogradă până în 31 iulie, pentru început în Leu și mai apoi în Rac.

Înfluențați de această retrogradare, vom deveni mai interiorizați și mai analitici, gândirea noastră va deveni mai profundă și vom reanaliza unele planuri sau situații. Este momentul să medităm mai mult, să reconfigurăm planuri mai vechi și să ne evaluăm activitatea din trecut.

Sunt posibile mici defecțiuni ale aparatelor electrice sau alte vehiculelor de transport, dar acestea pot fi o ocazie să folosim alte mijloace de comunicare.

Cele mai dificile momente ale acestei perioade vor fi cele de la începutul și sfârșitul retrogradării, când este de preferat să amânăm deciziile care nu sunt neapărat necesare, mai ales că ne aflăm și între două eclipse.

venus in racVenus intră miercuri în Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 27 iulie. În această perioadă, Venus va fi grijulie, protectoare, prevăzătoare, dar și fertilă.

Vom avea multe fluctuații de dispoziție în dragoste, din cauza sensibilității mai mari, vom fi tandri, romantici și mai atașați de cei dragi.

Ne vom arăta dragostea prin devotament, grijă și un interes mai mare pentru viața de familie, amenajarea locuinței și cumpărarea unor bunuri de folosință îndelungată.