varsator2 320x200Soarele intră duminică în semnul Vărsătorului, pe care îl va tranzita până pe 18 februarie. În perioada următoare vom fi motivați de setea de cunoaștere, experiență și originalitate.

Inovațiile vor fi mai importante pentru noi decât tradiționalismul. Vom deveni mai conștienți de ceea ce este învechit și vom tinde spre perspective și metode noi.

Clasificările stricte, structurile și ordinea dorite de Capricorn ni se vor părea prea rigide, iar libertatea individuală va deveni mai importantă pentru noi.

Citește și:

Cum sunt Vărsătorii

Compatibilitățile Vărsătorilor

Eclipsă totală de Lună pe 21 ianuarie: Evitați schimbările bruște în relațiile personale!

Ce spune Tarotul despre săptămâna 21-27 ianuarie

eclipsa lunaEclipsa totală de Lună care va avea loc pe 21 ianuarie, în primul grad din Leu, va fi marcată cel mai mult de un aspect tensionat cu Uranus, planeta revoluțiilor, care poate aduce schimbări neașteptate dar și oportunități.

Evenimente sau vești neașteptate ar putea provoca anxietate și incertitudini legate de viitor, iar viața noastră ar putea părea mai agitată și mai rapidă decât în mod normal.

Mercur 320x200Gândirea noastră devine metodică, vom fi mai concentrați, mai serioși și mai practici. Ne va fi mai ușor să ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le avem de făcut.

Conversațiile noastre vor fi mai realiste, sau îndreptate mai mult asupra problemelor practice sau de afaceri, iar modul nostru de a gândi și de a comunica va fi mai logic, mai ordonat și mai organizat.

Vom fi mai capabili să ne dăm seama ce este relevant și esențial. Realismul va urca pe primul loc, iar precizia va deveni mai importantă pentru noi. Trebuie totuși să fim atenți ca gândirea noastră să nu devină prea rigidă, pentru că am putea părea prea reci sau aspri în atitudinile noastre.

Ce spune Tarotul despre luna ianuarie

Previziuni numerologice: Anul personal în 2019

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

eclipsa soareEclipsa parțială de Soare din 5-6 ianuarie, din semnul Capricornului, prima dintr-o serie de eclipse care vor avea loc în acest an, va fi un moment foarte important pentru noile începuturi și va contribui la deschiderea unui nou capitol în viața noastră, cu condiția să fim dispuși să o pornim pe un drum nou.

Viața ne oferă numeroase opțiuni, important este să o adoptăm pe cea mai potrivită, iar Eclipsa de Soare din ianuarie ne va ajuta să vedem cu mai multă claritate care este drumul cel mai potrivit.

astro3 320x200Ne vom simți atașați de oameni și de plăcerile vieții și vom oferi în mod natural îngrijire și sprijin celor care vor avea nevoie de noi.

Nu ne vom da în lături nici să ne suflecăm mânecile și să facem puțină treabă, dacă va fi nevoie. Asta pentru că Luna se va afla pentru a doua zi în semnul Fecioarei, care ne va îndemna să fim harnici, să acumulăm cunoștințe, dar și să avem grijă de sănătatea noastră, să nu facem excese culinare, de exemplu, și să îi ajutăm pe ceilalți.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 24-30 decembrie

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

astro3 320x200Astăzi suntem înclinați să ne ocupăm de detalii, să facem ordine, să ne organizăm. Vom fi atenți la detalii și nu ne va scăpa nimic din vedere. Tot ce ne vom pune în cap vom reuși, pentru că vom fi mai disciplinați ca de obicei.

Mercur și Pluton vor colabora astfel încât ne vor face profunzi și dornici să ajungem la rădăcina problemelor, oricare ar fi ele. În plus, Marte ne va motiva să ne urmăm dorințele.

Citește și

Ce spune Tarotul despre săptămâna 24-30 decembrie

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

astro6 320x200Luna petrece ziua de marți  în semnul Leului și ne face generoși, mândri și capabili să strălucim în societate. Suntem creativi, dar și mândri de ceea ce am realizat, cu atât mai mult dacă ne vor fi și recunoscute meritele!

Ne vom exprima sentimentele și ne vom simți bine în familie sau cu prietenii, mai ales că Luna este în aspect pozitiv cu Jupiter și Mercur. Profitați de susținerea astrelor pentru a petrece cel mai frumos Crăciun!

Ce spune Tarotul despre săptămâna 24-30 decembrie

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

capricorn 320x200Soarele intră vineri în Capricorn și va tranzita acest semn până în 20 ianuarie. Vom fi motivați de sentimente de responsabilitate, ambiție, de respectarea legii și a ordinii.

Standardele, structurile și aprecierea ordinii sunt temele Capricornului. Vom dori rezultate concrete și vom ști mai bine ce poate fi realizat și ce nu.

Ne vom simți mai bine dacă vom munci într-un cadru organizat și ne dacă ne vom cunoaște limitele.

Luna Plină din 22 decembrie va aduce entuziasm și surprize plăcute!

 

Luna plina1 320x200Luna Plină din 22 decembrie va avea loc în zero grade în Rac și va beneficia de un aspect armonios cu Uranus. Astfel, Luna Plină din această lună va aduce entuziasm, schimbări pozitive și surprize plăcute.

Va fi o schimbare binevenită față de ultimele două Luni Pline, care au fost în aspect tensionat cu Marte. De această dată, Uranus va facilita schimbarea rapidă a direcțiilor, îndepărtarea de mânia și ostilitatea din ultimele săptămâni.

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

astro8 320x200Tema dominantă a anului 2019 va fi să învățăm să creăm un echilibru între idealism, încredere oarbă și realitate, ceea ce este cu adevărat viabil. Asta pentru că Jupiter, planeta dezvoltării, a entuziasmului și încrederii a intrat în Săgetător pe 8 noiembrie 2018 și va rămâne în acest semn până pe 2 decembrie 2019.

Jupiter în Săgetător

Vom intra în noul an cu sentimentul că orice va fi posibil în 2019. Este totuși o diferență între lumea basmelor și împlinirea destinului nostru, iar tema acestui an va fi asumarea acestei lecții.

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3

Google ads

Cele mai citite articole