Bine ai venit la TarotExpert, un site pentru sufletul tău

ImparateasaSunt Anca Dumitrescu, astrolog profesionist cu o experiență de 30 de ani în interpretarea Tarotului, autor și creator al site-ului TarotExpert. 

De profesie jurnalist în domeniul știrilor internaționale, sunt absolventă a două facultăți și traducător certificat. Pe parcursul carierei mele am publicat mii și mii de articole, iar în prezent colaborez cu două site-uri media de prestigiu, inclusiv în domeniul științei spațiului.

Astrologia predispune dar nu dispune, Dumnezeu a dăruit oamenilor liberul arbitru. Iată de ce cred cu tărie că prin intermediul astrologiei și Tarotului oamenii au posibilitatea să se cunoască mai bine prin conștientizarea calităților și vulnerabilităților lor, să afle când au cele mai bune perspective de dezvoltare și cum ar trebui să procedeze, ei putând în acest fel să ia decizii în cunoștință de cauză.

Astfel, rolul astrologiei este să vină în ajutorul oamenilor în această călătorie uimitoare care se numește viață, atât de frumos descrisă de cele 22 de cărți ale Arcanei Majore a Tarotului prin intermediul călătoriei Nebunului, de la nașterea și primul pas în necunoscut al acestuia și până la dezvoltarea sa completă reprezentată de cartea Lumea.

Google ads