wood dog 2018 2 Energiile Anului Câinelui, care va începe pe 16 februarie, vor fi dominate de elementul Pământ în formă Yang. Este un an plin de evenimente, marcat de probleme de securitate și intensificarea mișcărilor sociale, un an în care oamenii trebuie să arate toleranță și empatie pentru a-și păstra echilibrul karmic, în special dacă vor să evite conflictele inutile.

 wood dog 4Horoscopul chinezesc pentru 2018 prognozează că Anul Câinelui de Pământ va fi bun sub toate aspectele, dar și epuizant. Veți fi fericiți, dar și frustrați, odihniți, dar și obosiți, veseli, dar și triști. Haideți să vedem cum va fi Anul Câinelui de Pământ pentru fiecare zodie:

                 cocos2După 12 luni epuizante în compania isteței și hiperactivei Maimuțe, Anul Cocoșului de Foc, care debutează pe 28 ianuarie, aduce noi provocări care vor necesita soluții inteligente și practice. Elementul fix al Cocoșului este Metalul. Anul cocoșului va fi unul puternic, fără jumătăți de măsură atunci când vine vorba despre progres. În acest an impresia contează. Veți dori să arătați cât mai bine și să fiți bine înțeleși în dragoste, bani și afaceri.

            cocos2Cocoșul, al 10-lea semn al zodiacului chinezesc, conferă anului 2017 unele dintre caracteristicile păsării pe care o reprezintă: ambiție, mândrie, dorința de a fi admirat, punctualitate, curaj, pasiune și odisponiltate crescută pentru dragoste și seducție. 

        În același timp, se va simți o creștere a entuziasmului, perseverenței și a auto-controlului. Relațiile dintre oameni vor fi sub semnul unei onestități mai mari. Haideți să vedem cum va fi Anul Cocoșului de Foc pentru fiecare semn:

2016 monkey 2Trăsăturile pozitive și negative ale Anului Maimuței de Foc 2016 culminează într-un an în care orice se poate întâmpla. Nu are rost să stocați bunuri sau să vă planificați viața. Influența Maimuței pune totul în mișcare. Pot avea loc realizări, dar în mare parte prin eforturi personale și individuale. Mișcările de masă, cum ar fi revoltele populare și revoluțiile, nu își vor pune amprenta în acest an. 

    Acest animal simpatic dă pe dinafară de exuberanță, aduce un ritm rapid și o motivație fantastică. Maimuța crește comunicarea, umorul și îndrăzneala și ne ajută să traversăm perioadele stresante cu ușurință și grație. Afacerile înfloresc, iar riscurile tind să crească. Darul Maimuței este abilitatea de a găsi soluții neconvenționale pentru probleme vechi. Îndrăzneala de a fi diferit poate duce la succes.

2016 monkeyAnii Maimuței reflectă natura animalului care îi domină. Maimuța este inteligentă, îndrăzneață și inventivă. Nativii acestei zodii rezolvă probleme, colaborează în grupurile lor, demonstrând în același timp independență. Maimuța este jucăușă, tânără prin natura ei și este o plăcere să o vezi cum trece de la o activitate la alta. Cum este Anul Maimuței pentru fiecare zodie? 

   Șobolan

Un an bun pentru Șobolan, amuzant, jucăuș și festiv. Afinitatea dintre Maimuță și Șobolan sugerează activitate, inițiere și avansare către obiectivele stabilite. Este un an bun pentru începerea unei noi afaceri sau pentru căsătorie. Primește vești bune, recunoaștere și câștiguri din surse neașteptate. Șobolanii scapă de poveri, își fac noi prieteni și renunță de uscăturile care le aglomerează viața.

 oaie 2Oaia are energie Yin, simbolul păcii, co-existenței armonioase și al liniștii. Aceasta este starea primară și fundamentală a acestui an. Chiar dacă vor fi chemări la război și ar putea începe numărătoarea inversă, războiul va fi evitat și va începe o perioadă a vindecării și a compromisului.

Un al al relaxării, al căutării propriei liniști și de împăcare cu semenii noștri. Lucrurile vor progresa lent, vom fi sentimentali și afectuoși. Accentul va fi pus pe unirea forțelor pentru combaterea răului. Cu planeta Saturn în semnul Scorpionului și cu Pluto în semnul Capricormului pentru mult timp, oamenii vor da multă atenție structurii, fundamentelor, intuiției pentru găsirea soluțiilor la problemele care au afectat lumea de ceva timp.

 

oaieAnul Oii 2015 va fi o perioadă a inspirației, în care vom încerca să lăsăm în urmă orice afacere sau legătură instabilă, pentru a crea un model mult mai corect al relațiilor. Cum este anul Oii pentru fiecare zodie?

Șobolan

            În acest an va recupera bani și va avea unele realizări în carieră, dar nu fără schimbări și mici conflicte. Va putea să descopere și să obțină avantaje din oportunități ignorate în trecut.

                cal2Anul Calului ne face nesăbuiți, romantici și imprudenți. Un an în care au loc multe promovări și în care ne vom simți minunat mergînd în pas cu încântătorul Cal. Esgte momentul deciziilor și finalizării rapide a proiectelor, cu maximă eficiență. Cuvântul de ordine este acțiunea! Este un an binecuvântat, dar obositor. Trebuie să vă urmați intuiția, planificarea, tărăgânarea și amânarea nu-și au locul în acest an. Iată cum este anul Calului pentru:

Google ads

Cele mai citite articole