Jupiter3Jupiter, planeta bucuriei, a belșugului și a exuberanței, a intrat pe 4 septembrie în retrogradare, în semnul Taurului, mișcare în care se va afla până pe 30 decembrie.

Saturn retrogradează în Pești între 17 iunie și 3 noiembrie

În astrologie, Jupiter este cunoscut drept marele benefic. În calitate de aducător al protecției, abundenței și norocului, Jupiter este, fără îndoială, una dintre cele mai urmărite planete.

În mod normal, Jupiter amplifică energiile acolo unde se află, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Și înțelegerea modului în care retrogradarea lui Jupiter afectează fiecare semn zodiacal ne poate oferi o imagine asupra influenței sale asupra fiecăruia dintre noi.

Jupiter aduce bunătate, compasiune, generozitate, cumpătare, perspectivă și obiectivitate. Cu toate acestea, atunci când Jupiter este în retrogradare, energia sa expansivă este îndreptată spre interior, încurajând reflecția și dezvoltarea personală, interioară.

Uranus retrogradează între 28 august 2023 și 27 ianuarie 2024, în semnul Taurului

Următoarea perioadă poate fi o șansă de a ne întoarce la studiile noastre, la practicile noastre și la filozofiile care ne ajută să depășim momentele grele și ne motivează să îmbrățișăm viitorul.

Când Jupiter este direct în Taur, creează creștere și abundență în tărâmul material, deoarece Taurul, guvernat de Venus, supraveghează banii și posesiunile materiale.

Cu toate acestea, deoarece Taurul aduce cea mai lentă energie a întregului zodiac, tendința lui Jupiter de a se extinde devine precaută, ceea ce poate fi considerat un lucru bun.

Pluto retrogradează între 1 mai și 10 octombrie

 Jupiter în Taur adoptă metoda prin care o cursă poate fi câștigată încet, constant și sigur.

Când Jupiter retrogradează în Taur, acest lucru ne ajută să adoptăm o abordare mai practică a obiectivelor noastre.

Natura sa fixă se poate concentra pe corectarea unei direcții, dacă aceasta este greșită, asigurându-se că ne atingem obiectivele.

Domeniile influențate de retrogradarea lui Jupiter în Taur pentru toate semnele zodiacale

Berbec: contractele de muncă, vânzările și achizițiile de bunuri de valoare, obiecte de lux

Taur: valoarea proprie, planurile personale, imagine afișată în lume, curajul de afirmare

Gemeni: evaluările personale, planurile și relațiile secrete, dușmanii neștiuți, credința

Rac: valoarea prieteniilor, activitatea organizațiilor sociale, așteptările de viitor, distracțiile

Leu: cariera, poziția socială, responsabilitățile asumate

Fecioară: educația superioară, cursurile postuniversitate, dezvoltarea personală, setul de credințe, convingerile morale, activitățile care au legătură cu socialul și justiția

Balanță: relațiile intime, excesele, tentațiile, dependențele, banii partenerului, împrumuturile, moștenirile

Scorpion: căsătoriile, parteneriatele profesionale, contractele bilaterale, actele, respectarea legii

Săgetător: serviciul, munca de zi cu zi, îngrijirea personală, sănătatea curentă

Capricorn: relațiile romantice, relațiile cu copiii, capacitatea de învățare, creativitatea, proiectele artistice, energia fizică, pofta de viață

Vărsător: familia, casa, vânzarea și cumpărarea de proprietăți, case, terenuri

Pești: relațiile cu rudele și alte persoane apropiate, comunicarea publică, gândirea, schimburile de orice fel, drumurile scurte

Google ads