MarteMarte, planeta acțiunii și a războiului, va traversa semnul împăciuitor al Balanței între 27 august și 12 octombrie, perioadă în care ne vom folosi de farmec și diplomație pentru a ne atinge obiectivele.

Mercur retrogradează în Fecioară între 23 august și 15 septembrie

Deși energia planetei este considerată a fi la un nivel minim atunci când se află în Balanță, asta nu înseamnă neapărat că vom fi slabi, ci că modul nostru de acțiune se va schimba, iar atenția noastră se va concentra mai mult pe asigurarea păcii, a echilibrului și comunicării, a armoniei și a frumuseții.

Vom dori mai mult ca de obicei să asigurăm o atmosferă plăcută în jurul nostru, să ne înconjurăm de lucruri frumoase, iar creativitatea va fi în creștere.

Cu Marte în Balanță, forța se va întâlni cu grația și inovația cu arta, iar rezultatul va fi unul mai mult decât plăcut.

Venus retrogradează în Leu, între 22 iulie și 3 septembrie

Pentru că vom vedea mai multe aspecte ale unei probleme, am putea deveni indeciși față de modul în care ar trebui să ne purtăm sau să acționăm, ceea ce ar putea deveni uneori cam enervant.

Nu vom dori să părem răi, să fim aceia care iau decizii care îi deranjează pe alții, preferând în schimb să fim diplomați și să ne folosim de puterea argumentelor.

Stilul nostru de acțiune va deveni unul indirect și vom fi înclinați să ne implicăm în dezbateri pro și contra. Partea negativă a acestei perioade va fi o atitudine pasiv-agresivă.

Soarele tranzitează Fecioara între 23 august și 23 septembrie

Toate aceste tendințe vor fi cu atât mai pronunțate în perioada în care Mercur, în Fecioară, și Venus, în Leu, vor fi în retrogradare și ne vor îndemna mai mult spre analize și introspecții decât spre acțiuni concrete. După data de 15 septembrie lucrurile vor începe să se mai dinamizeze.

Influența tranzitului lui Marte în Balanță pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Veți avea nevoie de relații armonioase, veți fi capabili să faceți compromisuri de dragul păcii exterioare și interioare.

Taur

Veți avea abilitate în discuțiile și negocierile profesionale și veți găsi soluții amiabile. Creativitatea din activitățile de zi cu zi va fi în creștere.

Gemeni

Relații romantice plăcute și posibile flirturi. Comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii va decurge fără probleme. Puneți la care proiecte noi, artistice, creative.

Rac

Vă preocupați de înfrumusețarea mediului în care locuiți. Posibile renovări sau achiziții de obiecte decorative. Atmosferă plăcută în familie, posibile vizite.

Leu

Comunicare armonioasă, cu rudele sau cu persoane din anturajul apropiat. Relații sociale echilibrate. Schimburile de idei și mesajele vor decurge fără probleme.

Fecioară

Un tranzit ceva cam dificil pentru cei care doresc să obțină resurse materiale din cauza nehotărârii. Veți avea tendința de a cheltui pe obiecte frumoase sau bijuterii au să vă asumați riscuri financiare.

Balanță

Blândețe, toleranță, bunăvoință și diplomați sunt câteva caracteristici ale perioadei următoare pentru Balanțe. Veți obține ceea ce doriți prin intermediul diplomației, agresivitatea va trece pe planul al doilea.

Scorpion

O perioadă în care veți deveni cam retrași, atenția voastră se va orienta spre viața sufletească. Posibile secrete, ascunzișuri, abordările voastre vor deveni indirecte.

Săgetător

O perioadă foarte bună pentru relațiile sociale, activitățile de grup, în cadrul unor asociații sau organizații. Veți acționa ca mediatori pentru ca lucruril să progreseze în direcția bună.

Capricorn

Scoateți la iveală diplomația, calitățile voastre de negociatori, puterea voastră de convingere vor fi apreciate în carieră și la nivel social. Este posibil ca astfel să vă atingeți obiectivele, să fiți apreciați ca șefi sau ca simpli angajați.

Vărsător

Acest tranzit este favorabil activităților educaționale, justiției, relațiilor cu autoritățile. Vă interesează în mod special luarea unor decizii juste, echilibrate, bazate pe principii.

Pești

În relațiile intime veți dori o atmosferă calmă, plăcută, fără conflicte. În acest scop veți fi dispuși să faceți compromisuri, să lăsați de la voi. Puterea voastră va veni prin intermediul altora.

Google ads