Rac4Soarele tranzitează semnul Racului între 20 iunie și 22 iulie, perioadă în care vom deveni mai concentrați și mai protectori față de familie. Atenția noastră se va îndrepta spre ceea ce ne face să ne simțim în siguranță, familia, cuibul nostru și tot ceea ce ne dă o senzație de siguranță.

Sextil între Jupiter și Saturn, cu efecte pe termen lung

Răsfățarea și îngrijirea celor dragi și a animalelor noastre companie va deveni mai importantă în următoarea perioadă. Emoțiile vor fi și ele mai puternice și vom fi mai înclinați să trecem de la o stare la alta.

Soarele în Rac influențează imaginația, sensibilitatea și nevoia de securitate, ne face mai romantici, mai visători și mai inspirați.

Atmosfera din următoarea perioadă va favoriza semnele de Apă, și anume Peștii, Racii și Scorpionii, precum și semnele de Pământ, care sunt Taurii, Fecioarele și Capricornii. Vor apărea în schimb tensiuni pentru nativii Balanțe și Berbeci, care vor fi nevoiți să se obișnuiască cu sensibilitatea mai mare și cu schimbările de dispoziție care vor pluti în aer.

Cum sunt Racii?

Influența Soarelui în Rac pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Soarele luminează sectorul căminului și al familiei, aducând optimism, speranță de mai bine, fertilitate și belșug. Atmosfera va fi mai caldă, mai iubitoare și mai vie.

Taur

Relațiile sociale vor avea de câștigat în următoarea perioadă, datorită capacității voastre de a comunica în mod intuitiv. Veți ști din instinct ce și cum să spuneți, ținând cont și de sensibilitățile celorlalți.

Gemeni

Planurile financiare, contractele de muncă și cheltuielile vor ține cont de interesele familiei în ansamblul lor, nu doar de dorințele voastre personale. Puteți încheia contracte avantajoase sau să obțineți venituri suplimentare.

Rac

Va fi o perioadă magică, intuiția voastră va fi la un nivel ridicat și veți ști în mod instinctiv ce aveți de făcut. Dragostea va fi mai romantică, dragostea față de copii mai puternică. Țineți cont că ceea ce plănuiți în următoarea lună va influența atmosfera următoarelor 12 luni.

Leu

Veți fi mai retrași, mai interiorizați decât sunteți de obicei. Orgoliul va fi mare, dar vă veți ține trăirile pentru voi, mai ales dacă vă veți simți răniți.

Fecioară

Relațiile voastre de prietenie se vor axa mai ales pe prietenii cei mai apropiați. Veți fi dispuși să îi ascultați să le dați sfaturi părintești, să îi susțineți afectiv sau faptic. Este posibil să faceți și gesturi altruiste.

Balanța

Puteți obține succese sociale sau profesionale datorită intuiției care vă va servi în situațiile critice. Condiția este să nu vă lăsați dominați de emoții și să faceți față stresului.

Scorpion

În următoarele săptămâni veți fi atrași mai mult de aspectele spirituale ale vieții și veți avea încredere în sprijinul divinității. În acumularea de cunoștințe și competențe, nevoile voastre sufletești vor avea un rol important. Sunt posibile călătorii la distanță, inclusiv în străinătate, în zone apropiate de ape.

Săgetător

Aveți nevoie de onestinate în relațiile intime. Sentimentalismul vostru va fi accentuat și își va pune amprenta în comunicarea cu partenerul. În domeniul fondurilor comune veți evita asumarea de riscuri.

Capricorn

Soarele în Rac va influența relația cu partenerul de viață și cea cu partenerul profesional. Veți face apel la sentimente, la intuiție, la inteligența emoțională, chiar la puțină manipulare pentru a vă atinge scopurile.

Vărsător

Ies la iveală bunătatea, altruismul, capacitatea de a vă dedica și a-i îngriji pe alții, fiind susținute profesiile de acest tip. Din punct de vedere medical, evitați excesele culinare care pot provoca probleme digestive.

Pești

Romantismul va fi în creștere, veți visa la o dragoste ideală, la partenerul perfect. Posibile reacțiile emoționale din cauza sensibilității mai mari. Veți dedica mai multă atenție copiilor.