Berbec2Cariera

Cea mai mare calitate a Berbecilor atunci când vine vorba despre carieră este capacitatea de a conduce. Oamenii au tendința să urmeze în mod natural un Berbec! În schimb, cea mai mare problemă a Berbecilor este să delege responsabilitățile și să învețe să aibă încredere în colegii săi.

Cum sunt Berbecii

Ambițioși, creativi și deseori impulsionați de nevoia de a tot ce au ei mai bun, Berbecii dau dovada calităților lor la serviciu.

Cele mai potrivite meserii pentru Berbeci sunt cele de bancheri de investiții, medici, chirurgi, asistenți medicali și antreprenori și, în general, meserii în care își pun în valoare calitățile de inițiatori și întrepinzători.

Angajații Berbec

Natura lor ambițioasă poate provoca tensiuni la serviciu, așa că este important pentru Berbeci să nu uite că fac parte dintr-o echipă. De fapt, acesti nativi pot beneficia mult dacă reușesc să colaboreze cu ceilalți.

Și, chiar dacă este adevărat în mare parte că nu au nevoie de ajutor pentru a începe un proiect, cea mai mare putere a Berbecilor vine din înțelegerea cu colegii, care la rândul lor vor beneficia de pe urma energiei electrizante a acestora.

Șefii Berbec

Dacă aveți un șef Berbec trebuie să vă suflecați mânecile și să vă puneți pe treabă. Un șef Berbec vă va cere să vă dedicați în totalitate și vă va critica neglijențele. Dacă greșiți ceva, trebuie să vă asumați acest lucru și să mergeți mai departe. Evitați scuzele de tipul blocajului în trafic sau defectarea routerului de internet, pentru că vor face să păreți slabi.

Șeful Berbec ajunge devreme la serviciu și pleacă târziu. Este dedicat în totalitate și se așteaptă ca și voi să fiți la fel!

Atunci când apare o problemă, șeful Berbec nu pierde timpul căutând vinovații ci se concentrează pe rezolvarea acesteia.

Un șef Berbec are interese diverse și aprecizază angajații care vor să își extindă orizonturile. Fiind atât de ambițios și versatil, Berbecul poate lucra la mai multe proiecte în același timp și vrea ca și subalternii săi să procedeze la fel.

Berbecii aflați în funcții de conducere sunt amuzanți și generoși, dar asta nu înseamnă să depășiți limitele și să îi tratați fără respect.

Berbecii și banii

Chiar dacă Berbecii știu că este bine să pună deoparte bani pentru zile grele, nu prea fac acest lucru, pentru că nevoia de a obține ceea ce își doresc, de a face cumpărături și de a paria pe diverse proiecte este prea atrăgătoare pentru ei.

Berbecii nu se concentrează prea mult pe viitorul lor financiar, pentru că le place să trăiască clipa. Pentru că le place să muncească, Berbecii duc rareori lipsă de bani, chiar dacă pe cât de repede îi câștigă pe atât de repede îi și cheltuiesc.

Cum sunt Berbecii

Google ads