jupiter 320x200În luna noiembrie, două planete vor fi în retrogradare, Venus și Mercur, dar presiunile se vor atenua comparativ cu cele pe care le-am resimțit pe parcursul acestui an din cauza retrogradărilor.

Venus ne-a dat o stare de apăsare la sfârșitul lui octombrie, din cauza evoluției retrograde, dar în primele săptămâni ale lui noiembrie se va pregăti pentru un nou ciclu. Venus va ieși din retrogradare pe 16 noiembrie, când ar trebui să își fi încheiat misiunea.

În ziua în care Venus va intra în mers direct, Mercur va intra în retrogradare și va evolua în sens aparent invers până pe 6 decembrie. Se pare că va trebui să luăm lucrurile mai încet, să reflectăm, să analizăm, înainte de a merge mai departe. Vestea bună este că nu vom mai avea o planetă în retrogradare până în martie 2019.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 29 octombrie-4 noiembrie

 Chiar dacă vom fi încă influențați de retrogradări în noiembrie, în această lună va avea loc un eveniment fericit, a cărui energie va fi dominantă. Pe 8 noiembrie, Jupiter va ieși din Scorpion și va intra în constelația Săgetătorului, o veste foarte bună, pentru că va fi unul dintre cele mai bune aspecte în următoarele 12 luni.

Cu Jupiter în Săgetător vom fi în expansiune, optimiști, vom radia energie pozitivă și vom fi plini de speranță.

Cu o zi înainte ca Jupiter să intre în Săgetător, pe 7 noiembrie, va fi Lună Nouă, în semnul Scorpionului, care ne va aduce mai multă înțelegere și mai multă hotărâre în legătură cu ceea ce s-a întâmplat de Luna Plină din Taur, de pe 24 octombrie. De asemenea, va scoate în evidență și ne va ajuta să finalizăm problemele apărute în perioada în care Jupiter s-a aflat în Scorpion.

Pe 11 noiembrie, vom avea o mare aliniere numerologică, codul aceste zile urmând să fie 11 11 11 (2018 se reduce la 11). Un cod foarte puternic, care ne va ajuta să evoluăm spiritual și să activăm și să deblocăm portaluri către lumea spirituală. Va fi un moment foarte bun pentru a ne manifesta, a medita și a ne conecta cu lumea spirituală.

Următorul eveniment important al lunii noiembrie va fi Luna Plină de pe 23 noiembrie, în semnul Gemenilor, când vom fi sensibili, dar mai iertători și mai puțin emoționali comparativ cu Luna Plină din octombrie. Această Lună Plină ne va învăța să nu ne asumăm prea multe responsabilități, ci să lucrăm în mod metodic și practic.

Luna noiembrie se va încheia cu un moment special, extrem de favorabil, o conjuncție între Soare și Jupiter, care va abunda de energie pozitivă.

Google ads

Cele mai citite articole