capricorn3Soarele va tranzita Capricornul între 21 decembrie și 20 ianuarie, perioadă în care vom da o atenție mai mare tuturor lucrurilor asociate acestui semn, respectiv nevoii de ordine, de etică în muncă și de respect față de tradiții.

Cum sunt Capricornii

Energia Capricornului este matură, responsabilă, simțul datoriei fiind mai important ca nimic altceva.

În săptămânile următoare, cele mai mari satisfacții vor fi aduse de realizările profesionale și ducerea la bun sfârșit a proiectelor sau activităților noastre, care vor fi preponderent practice.

Cariera și banii Capricornilor

Capricornul vrea rezultate tangibile, știe ce poate să funcționeze și ce nu, simțindu-se cel mai confortabil atunci când cunoaște regulile și limitele între care poate să evolueze.

Standardele, structurile și simțul ordinii sunt temele Capricornului, care obține cele mai mari satisfacții din proiectele pe termen lung.

Sănătatea Capricornilor

Capricornul este guvernat de Saturn, supranumit Lordul karmei, așa că în următoarea perioadă eul nostru (Soarele) trebuie să învețe din lecțiile trecutului.

La nivel spiritual, ne putem folosi de acest tranzit anual pentru a contribui mai mult la binele colectiv.

Relațiile de dragoste ale Capricornilor cu celelalte semne zodiacale

Influența tranzitului Soarelui în Capricorn pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Soarele în Capricorn vă îndeamnă să vă asumați viața, cu bune și cu rele, cu mai multă responsabilitate. În privința carierei, trebuie să țintiți mai sus, să vă folosiți potențialul la nivelul real.

Taur

Este important să vă extindeți perspectiva avută asupra vieții, aveți nevoie de un orizont mai larg. Ați putea învăța o limbă străină, sau ați putea călători, dacă nu fizic măcar cu ajutorul imaginației. Va fi o perioadă potrivită că renunțați la concepțiile învechite.

Gemeni

Folosiți energia cosmică a acestui tranzit pentru a face o incursiune în propriul suflet. Dacă există temeri care vă țin în loc, veți putea folosi următoarele săptămâni pentru a vă elibera de ele. Realismul Capricornului vă va fi de ajutor.

Rac

Acest tranzit va veni în sprijinul relațiilor pe termen lung, de căsătorie sau profesionale. Dacă sunteți nefericiți într-o relație, realismul Soarelui în Capricorn vă va susține să vă desprindeți de aceasta. Cei care au relații solide vor putea să le îmbunătățească și mai mult. Va fi o perioadă foarte bună pentru deciziile de căsătorie.

Leu

Dacă ați muncit prea mult în ultimul timp, în următoarea perioadă vă veți putea ocupa mai mult de sănătate și de starea voastră de bine. Puteți face niște controale generale, dar nu neglijați starea voastră sufletească, emoțională.

Fecioară

Soarele în Capricorn vine cu o energie cardinală care vă încurajează să ieșiți din zona de confort, mai ales în relațiile romantice, dar și în cele legate de educație. Este o perioadă bună să îndrăzniți, să riscați mai mult în aceste domenii.

Balanța

Veți avea oportunitatea să faceți o incursiune în trecut, acest tranzit activând sectorul vieții voastre care are legătură cu rădăcinele, cu locul de unde vă trageți, familia din care proveniți. Este important să înțelegeți cine sunteți și de unde veniți.

Scorpion

Acest tranzit va fi plin de viață pentru voi, vă va stimula intelectual și vă va provoca să lăsați deoparte emoțiile puternice în favoarea rațiunii. Vă veți putea organiza mai bine, veți evita stresul. Este posibil să începeți să învățați ceva nou.

Săgetător

Următoarele săptămâni vor fi o ocazie să vă întăriți situația financiară. Veți face calcule, bugete și planuri pe termen lung legate de bani și muncă. Acest tranzit vă va ajuta să vă folosiți mai bine resursele.

Capricorn

Pentru voi, această luna va fi echivalentă cu Anul Nou. Veți analiza plusurile și minusurile ultimelor 12 luni și veți face planuri pentru următorul an.

Vărsător

Soarele în Capricorn vă va activa instinctele umanitare, luminând cu întreaga sa forță zona spiritualității. Puteți să vă ocupați de dezvoltarea spirituală, să oferiți ajutor celor care au nevoie de el, să medidați, să reduceți ritmul activităților și stresul.

Pești

Altruismul și compasiunea sunt două dintre calitățile Peștilor, iar Soarele în Capricorn vă va da energia necesară pentru a găsi modalități concrete de exprimare. Faptele concrete ar putea avea loc prin intermediul carierei, voluntariatului sau al ajutorului dat unui prieten.

Google ads