FecioaraFecioara este un semn de pământ practic, logic, ghidat de bun simț și guvernat de Mercur, planetă cunoscută pentru agilitatea minții și pentru faptul că este un guru al informației, tehnologiei și comunicării planetare.

Astrologia anului 2024

Fecioarele se mândresc cu etica muncii, rutina constantă și capacitatea de a lucra ca parte valoroasă a unei echipe. Dar, având în vedere că Saturn se mișcă prin semnul plin de compasiune al Peștilor, casa voastră a relațiilor și opusul vostru zodiacal, anul acesta vă veți confrunta cu provocări care ar putea afecta modul în care interacționați cu cei mai apropiați.

Mercur revine în mers direct în prima zi a noului an, în timp ce este în parteneriat cu Săgetătorul, și se va îndreapta către Capricorn la mijlocul lunii.

Veți simți în continuare efectele retrogradării lui Mercur cea mai mare parte a lunii ianuarie, dar acestea se vor atenua pe parcurs.

Nu trebuie să ignorați celelalte perioade de retrogradare ale planetei voastre guvernatoare (1–25 aprilie în Berbec, 4–28 august în Fecioară și Leu și 25 noiembrie–15 decembrie în Săgetător) și veți observa că toate au o influență de semn de foc, iar cea din august va fi pentru scurt timp chiar în semnul vostru.

Dacă planeta voastră guvernatoare este în retrogradare nu înseamnă că nu trebuie să mai faceți nimic, dar ca recomandare generală trebuie să fiți mai prudenți.

Anul 2024 are energia numărului universal 8

Ca întotdeauna, Soarele va traversa zodia voastră de la sfârșitul lunii august până la sfârșitul lunii septembrie și, având în vedere că Saturn vă afectează relațiile personale pe tot parcursul anului, este posibil să vă confruntați cu unele probleme în perioada respectivă.

Dacă de obicei vă petreceți ziua de naștere cu prietenii în acest an ați putea decide să o petreceți exclusiv cu familia. Sau s-ar putea să aveți un nou prieten bun cu care să creați o nouă tradiție de ziua de naștere sau s-ar putea să doriți să o petreceți singur. ​

Dragoste/relații

Oricum v-ați defini viața amoroasă la începutul acestui an, singuri sau într-o relație/fericiți sau nu, este destul de probabil că se va schimba în altceva înainte de a se termina anul. Universul a declarat pentru voi că acesta este ”anul relațiilor” și vor exista o mulțime de interacțiuni planetare care vă vor însoți și ghida.

Am discutat deja despre efectele lui Saturn în Pești și zona relațiilor anul acesta și trebuie menționat și Uranus. Datorită plasării sale în semnul fix de pământ Taur și în casa a 9- a expansiunii s-ar putea să aveți dificultăți să  mențineți anumite rutine.

 A amesteca lucrurile din când în când va fi bine pentru sufletul vostru, dar dacă vă veți îndepărta prea mult de obișnuința voastră veți deveni cam anxioși. Poate veți găsi un semn de foc, un Săgetător,de exemplu, care să vă scoată din carapace.

Când zeița iubirii Venus se va asocia cu semnul de foc al Berbecului și cu zona voastră a relațiilor intime, în cea mai mare parte a lunii aprilie, va exista un impact pasional aproape imediat asupra vieții voastre amoroase. Acesta poate fi unul dintre cele mai bune momente în care să deveniți mai îndrăzneți, dacă vă place de cineva.

Carieră/bani

Ca semn de pământ iubitor de rutină, precis și previzibil, vă luați în serios responsabilitățile de muncă și de obicei munciți din greu. Pentru voi este mai important să faceți lucrurile corect decât a le face rapid, deși vă străduiți să fiți atât eficienți și rapizi.

Cu Saturn în Pești și în casa a șaptea în acest an, toate relațiile de afaceri, precum și negocierile, acordurile și contractele legate de carieră vor fi evidențiate.

Parteneriatul lui Saturn cu semnul creativ și intuitiv al Peștilor înseamnă că s-ar putea să fiți un pic mai visători decât de obicei în ceea ce privește cariera.

Energicul Marte se află în Vărsător și în casa profesionalismului și a competenței de la mijlocul lunii februarie până la sfârșitul lunii martie.

Această influență arată că vă veți face treaba, dar un pic mai altfel, cu mai multă originalitate. Vărsătorul este un rebel și un vizionar, așa că veți dori să prezentați unele dintre propriile idei și invenții și să vedeți cum sunt primite.

Oamenii cu care lucrați și care nu sunt obișnuiți cu așa ceva din partea voastră ar putea fi surprinși, dar într-un sens bun.

Aceasta va fi o perioadă aglomerată a anului în cariera voastră, iar găsirea unei modalități de a scurta anumite procese sau de a face lucrurile mai ușoare vă va aduce succes în activitățile profesionale.

Google ads