LeuDe obicei vă place să fiți în centrul atenției, dar cum Saturn în Pești ocupă casa a 8-a în harta voastră astrologică, tema anului 2024 ar putea să vă vorbească despre împărțirea resurselor.

Astrologia anului 2024

Puteți să faceți acest lucru, desigur că da, dar, pentru că sunteți totuși cam egocentrici, acest an va avea ce să vă învețe despre generozitate și punerea la un loc a averii.

Rebela Uranus își continuă drumul lent prin semnul Taurului, care ocupă casa vieții publice a Leilor. Și cum Uranus, iubitoarea de schimbări, nu se simte foarte bine în Taur, veți face schimbări dar într-un ritm mai lent decât ați dori. Veți avea nevoie de perseverență, dar pe termen lung veți fi recompensați.

Anul 2024 are energia numărului universal 8

Spre sfârșitul verii, în jurul zilei voastre de naștere, veți aprecia mai mult ceea ce aveți, comparativ cu alți ani, și veți atrage și atenția pe care v-o doriți.

Nodul Nord lunar în Berbec va traversa tot anul casa a 9-a, semn că evoluția voastră viitoare depinde de modul în care vă extindeți cunoștințele, competențele. Puteți avea în vedere contactele cu străinătatea sau călătoriile externe.

Dragoste/relații

În 2024 veți vedea fiecare zi ca pe o șansă pentru un nou început și a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Profesorul Saturn vă încurajează să vă analizați atașamentele personale, inclusiv oamenii de care sunteți atrași. În trecut ați avut relații care v-au tras înapoi. Ați avut obieciuri nesănătoare care v-au sabotat relațiile?

Nu veți fi totuși atât de serioși tot timpul. În perioada în care Venus va traversa Gemenii, de la sfârșitul lui mai și până la kimătatea lui iunie conversațiile vor decurge în mod plăcut și veți face cunoștințe noi, poate cu cineva din Balanță, ar fi o idee bună.

Carieră/bani

Deseori cariera pe care o aveți nu este la fel de importantă ca reputația profesională. Desigur, obiectivul este ca cele două să fie în corelație, dar, dacă va trebui să alegeți, atunci veți dori ca oamenii să creadă că vă descurcați mai bine decât o faceți de fapt.

Saturn, planeta care reprezintă muncă și ambiția profesională, traversează în acest an casa transformărilor. Poate vi se va cere să faceți un schimb de roluri la serviciu și vă veți teme de pierderea controlului. Dacă veți controla această teamă s-ar putea să constatați că schimbarea vă este favorabilă.

Planeta muncii va retrograda de la sfârșitul lui iunie și până la jumătatea lui noiembrie, iar multe proiecte ar putea stagna. În această perioadă ar trebui să vă perfecționați în ceva, pentru a fi mai pregătiți în viitor.

Google ads