Eclipsa Lun Sgettor

  • Venus a intrat în noaptea de duminică spre luni în Fecioară
  • Eclipsă de Lună/Lună Nouă în Balanță
  • Marte intră în puternicul Scorpion

O săptămână cu activitate astrologică intensă, care debutează cu Venus abia intrată, în noaptea de duminică spre luni, în semnul dedicat al Fecioarei și care va forma deja niște aspecte importante.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 9-15 octombrie

Venus în conjuncție cu Lilith luni, 9 octombrie, rezultând o energie intensă.

Când Venus, planeta iubirii și frumuseții, se întâlnește cu Lilith, fața întunecată a Lunii, creează o combinație puternică și potențial periculoasă. Acest tranzit poate scoate la iveală ce este mai bun și mai rău în oameni, în funcție de modul în care aceștia fac față intensității sale.

Pe partea pozitivă, acest tranzit poate scoate în evidență latura creativă și energia sexuală a oamenilor. De asemenea, nr poate face mai puternici și mai curajoși în relațiile cu ceilalți. Cu toate acestea, ne poate face și mai predispuși la gelozie, posesivitate și manipulare. Relațiile ar putea deveni mai furtunoase.

În general, acest tranzit este un moment în care este important să fim conștienți de propriile motivații și de cele ale altora.

Venus va fi deosebit de activă și marți, 10 octombrie, când va forma o opoziție cu Saturn în semnul Peștilor.

Rezultatul acestui aspect poate aduce din păcate stări de tristețe și singurătate, din cauza întârzierilor și limitărilor care  ne pot afecta viața amoroasă și finanțele. Nu va fi o zi potrivită pentru socializare, așa că ar trebui să fim pregătiți sufletește pentru a fi singuri sau pentru a analiza niște lucruri cu noi înșine.

Încercarea de a rezolva problemele relaționale într-o astfel de zi nu va face decât să înrăutățească lucrurile pentru amândoi. Cel mai bun lucru de făcut este să muncim din greu și să ne ocupăm de lucruri practice. Acestea ar trebui să dea roade pe termen lung.

Venus tranzitează Fecioara între 8 octombrie și 8 noiembrie

Marte își încheie pe 12 octombrie drumul prin concilianta Balanță, pentru a intra în puternicul Scorpion.  

Starea noastră de spirit și modul de acțiune se va schimba în mod vizibil. Caracteristicile următoarei perioade vor fi pasiunea, dăruirea, determinare, puterea minții și trăirile intense.

Cu Marte în Scorpion, acțiunile noastre vor deveni mai hotârăte, vom fi concentrați pe obiective pentru a obține ceea ce ne propunem. În pus, vom acțiuna sub influența spiritului cercetător, cu dorința de a afla ce se află în spatele aparențelor.

Mercur tranzitează Balanța între 4 și 22 octombrie

Săptămâna se va încheia în forță, cu penultima eclipsă din acest an, o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Balanță, care va avea loc sâmbătă, 14 octombrie.

Această Lună Nouă poate aduce energie proaspătă și creativă în viețile noastre și, mai precis, în relațiile noastre. Acesta va fi un ciclu în care echilibrarea relațiilor personale apropiate va deveni o nevoie urgentă.

Negocierile ar putea fi deosebit de eficiente, deoarece vom fi înclinați să ne afirmăm nevoile în moduri care să nu-i jignească pe alții.

Un trigon Marte-Saturn ne-ar putea ajuta să vedem valoarea de a ne temperal impetuozitatea și de a rămâne cu picioarele pe pământ.

Google ads