Balanta3Soarele intră în Balanță în noaptea dintre 22 și 23 septembrie, chiar de echinocțiul de toamnă, când ziua și noaptea sunt egale. Nu este de mirare că echilibrul este foarte important pentru Balanțe!

Cum sunt Balanțele?

Pacea și armonia dobândesc întâietate atunci când Soarele se află în Balanță. Înțelegerea, frumusețea și pacea sufletească sunt foarte importante, dar și practicile corecte și compromisul, pentru ca toată lumea să fie fericită și mulțumită.

Relațiile de dragoste ale Balanțelor cu celelalte semne zodiacale

În loc să ne concentrăm pe ceea ce ne desparte, cu Soarele în Balanță vom avea capacitatea să vedem ceea ce ne unește. Vom lua în considerare toate aspectele unei probleme, nu doar perspectiva noastră. Astfel, în următoarele săptămâni vom aprecia mai mult unitatea, armonia, arta  și frumusețea!

Influența tranzitului Soarelui în Balanță pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

O perioadă foarte bună pentru relațiile de toate tipurile, romantice, sociale sau profesionale. Veți fi mai calmi și mai dispuși să ajungeți la un compromis de dragul liniștii și al echilibrului.

Taur

Acest tranzit favorizează activitățile curente, profesionale, de serviciu. Atmosfera va fi plăcută, echilibrată. Veți fi capabili să aveți relații publice armonioase, să comunicați cu ușurință. De asemenea, sunt susținute și activitățile legate de frumusețe, artă, creativitate, precum și cele culinare. În schimb, activitățile repetitive sau cele care vă vor limita libertatea de mișcare vă vor plictisi.

Gemeni

Relațiile de dragoste sunt susținute în mod special de prezența Soarelui în Balanță, dar și activitățile educaționale. Gemenii vor învăța mai ușor, vor fi perspicace, creativi și vor comunica armonios. Dragostea va fi cam superficială, nu veți avea chef să vă legați acum într-o relație serioasă.

Rac

Soarele în Balanță vă luminează căminul și vă ajută să creați o atmosferă pașnică, plăcută, comunicarea va decurge fără probleme. Veți fi mai sociabili și dispuși să primiți musafiri în căminul vostru.

Leu

Relațiile publice, viața socială vor deveni mai intense, mai dinamice. Soarele în Balanță vă va ajuta să vă transmiteți mesajele cu claritate, dar și cu diplomație.

Fecioară

Veți cheltui banii cu lejeritate, pentru activități recreative, pentru obiecte de înfrumusețare a locuinței, pe piese vestimentare sau ale bunuri care pot contribui la imaginea voastră publică. Atenție la cheltuielile excesive. Veți avea în schimb abilitatea să obțineți banii de care veți avea nevoie.

Balanță

Energie optimă pentru Balanțe, având în vedere că Soarele va fi în semnul vostru. Veți face planuri, proiecte, veți fi dinamici, veți avea întâlniri și veți ajunge la acorduri amiabile. Veți reuși să vă faceți remarcați, dar nu este cazul să vă lăsați duși de val!

Scorpion

O perioadă în care agitația prea mare a vieții v-ar putea tulbura liniștea. Frivolitățile, activitățile superficiale nu vor fi pe placul vostru și veți simți nevoia să vă retrageți în colțul vostru. Veți aprecia în schimb faptul că oamenii vor fi mai concilianți și vor ceda în fața voinței voastre.

Săgetător

Soarele în Balanță va intensifica viața voastră socială, veți fi mereu în mișcare, într-un grup de prieteni sau într-o adunare numeroasă. Comunicarea, schimburile de idei și de informații vor fi dinamice, fie în persoană fie la distanță, inclusiv cu străinătatea.

Capricorn

Acest tranzit al Soarelui în semnul Balanței îi poate ajuta pe Capricorni în carieră, să își îmbunătățească imaginea prin comunicare și mai multă diplomație. Asta chiar dacă frivolitățile Balanței nu se potrivesc prea bine cu seriozitatea Capricornului, iar uneori se vor simți deranjați.

Vărsător

Vărsătorii implicați în proiecte educaționale, în colaborări internaționale, precum și în lumea spiritualității și cea a justiției vor fi ajutați de trecerea Soarelui prin semnul Balanței. Exprimarea lor va deveni mai fluentă, vor fi mai diplomați, mai principiali și vor jongla mai bine cu ideile.

Pești

O perioadă bună pentru clarificarea, negocierea și aplanarea problemelor legate de finanțele proprii, parteneriatele financiare sau moșteniri. Vor fi favorizate negocierea și obținerea unor împrumuturi și încheierea de acorduri legate de datorii sau taxe. Relațiile de dragoste vor fi senine.

Google ads