Luna Plin 3Pe 31 august 2023 va avea loc o Super Lună Plină în zodia Peștilor și, deoarece va fi a doua Lună Plină a lunii, este denumită și Lună Albastră.

Uranus retrogradează între 28 august 2023 și 27 ianuarie 2024, în semnul Taurului

Lunile albastre sunt foarte rare, au loc o dată la aproximativ doi ani și jumătate, astfel încât ar trebui să le acordăm o atenție deosebită.

Formarea a două luni pline într-o lună calendaristică indică o creștere mare a energiei de eliberare, ceva ar trebui să iasă din viața noastră, cum ar fi o relație, o slujbă, o traumă sau chiar energii psihice pe care nu le mai putem suporta.

Mercur retrogradează în Fecioară între 23 august și 15 septembrie

Indiferent ce urmează să se întâmple sub această Lună Albastră, sunt șanse să ne simțim schimbați. Sunt șanse să facem loc pentru ceva nou în viața noastră.

Această Lună Plină are loc în timp ce nu mai puțin de șase planete se află în retrogradare, și anume Mercur, Venus, Saturn, Neptun, Uranus și Pluto, ceea ce nu este puțin lucru. Chiar și faptul că Mercur și Venus sunt în retrogradare în același timp arată o combinație intensă. Dintre aceste planete, Saturn și Neptun retrogradează chiar în semnul Peștilor!

Venus retrogradează în Leu, între 22 iulie și 3 septembrie

Lecția acestei combinații între Luna Plină Albastră în Pești, care are o componentă spirituală puternică, și planetele în retrogradare este că trebuie neapărat să privim în interiorul nostru și mai ales către trecut.

În lumea exterioară, aceste retrogradări creează întârzieri, comunicare defectuoasă și incertitudini.

Saturn retrogradează în Pești între 17 iunie și 3 noiembrie

Luna Plină în Pești formează mai multe aspecte puternice, unul dintre ele fiind conjuncția cu Saturn. Aceasta sugerează o analiză serioasă a emoțiilor noastre. Pot avea loc decizii dificile sau am putea simți o presiune de a face niște schimbări. Trebuie să fim atenți la măsurile luate din frică, în schimb, ar trebui să ne întărim și să ne protejăm.

Pluto retrogradează între 1 mai și 10 octombrie

Luna este în opoziție cu Mercur și în inconjuncție cu Venus, ambele în retrogradare, care arată că ne va fi destul de dificil să ne înțelegem sentimentele, pentru că vom fi excesiv de analitici.

Această lunație are loc la 7 grade și 25 de minute în Pești, afectând cel mai mult oamenii născuți cu planete personale și puncte situate la 4-10 grade în semne mutabile, respectiv Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Neptun retrogradează în Pești în perioada 30 iunie-5 decembrie

Domeniile influențate de Luna Plină Albastră pentru toate semnele zodiacale

Berbec: evaluările personale, relațiile secrete, dușmanii neștiuți, viața spirituală, toate activitățile de îngrijire și instituțiile restrictive

Taur: prieteniile, toate activitățile care implică grupuri și organizații, inclusiv de caritate, așteptările legate de viitor

Gemeni: cariera, poziția și viața socială, responsabilitățile asumate, inclusiv față de familie

Rac: dreptatea, justiția, educația superioară, viața spirituală, principiile morale, relațiile cu străinătatea și călătoriile la distanță, căutarea sensului vieții

Leu: relațiile intime, dependențele, tentațiile, banii de la terți (partener de viață sau de afaceri, rude, bănci, moșteniri)

Fecioară: relațiile de lungă durată și căsătoriile, parteneriatele profesionale, contractele, actele bilaterale

Balanță: serviciul, munca de zi cu zi, îngrijirea sănătății, confortul, starea de bine

Scorpion: relațiile romantice, distracțiile, gândirea, ideile și activitățile creative, dorința de a învăța, relațiile cu copiii

Săgetător: familia, căminul, proprietățile imobiliare

Capricorn: relațiile cu rudele și alte persoane din anturajul apropiat, comunicarea publică, capacitatea de învățare și profesoratul

Vărsător: contractele de muncă, toate activitățile remunerate, gestionarea banilor și achizițiile, activitățile de afaceri

Pești: viața spirituală, reevaluările legate de viața spirituală și imaginea publică

Mulțumesc că ați vizitat site-ul TarotExpert. Distribuiți acest articol, dacă v-a plăcut.

Google ads