Ceres2Ceres, cunoscută drept mama Pământului și zeița lumii fizice, iese pe 6 mai din retrogradarea în care s-a aflat din 3 februarie și care a făcut-o să revină din Balanță în Fecioară.

Lună Plină în Scorpion și Eclipsă de Lună pe 5 mai

În retrogradare, Ceres ne-a condus într-o călătorie de aproximativ trei luni pentru a reflecta asupra relației noastre cu corpul propriu, sănătatea, alimentația și finanțele.

A fost o perioadă bună pentru a trece în revistă locurile în care ne simțeam lipsiți de energie sau deconectați de propria ființă.

În ultimele luni, Ceres în Balanță și mai ales în Fecioară a pus sub semnul întrebării modul nostru de conectare la domeniul fizic al vieții noastre, stilul de viață, ce și cum mâncăm, modul în care ne îngrijim corpul și stabilitatea noastră materială.

Odată cu revenirea lui Ceres în mers direct, în Fecioară, vom ști mai bine să ne ordonăm viața astfel încât să simțim că ne aflăm pe o bază solidă, sigură. Numai așa vom ajunge la o stare de calm.

De fapt, vom avea nevoie de liniște și vom aprecia de starea de confort dată de un cămin cald și primitor. Mai puțină agitație, mai puțină lume, mai puțină spontaneitate, mai multă predictibilitate.

Activitățile de rutină, repetitive, fie că este vorba despre mersul la birou sau o altă ocupație, ne vor ajuta să ne simțim în siguranță. În schimb, evenimentele neașteptate ne-ar putea descumpăni un pic.

În privința relațiilor cu ceilalți, îi vom sprijini, dar într-un mod discret, fără să facem mare caz cu asta.

S-ar putea să fie nevoie totuși să ne ținem sub control tendința spre perfecționism. Dacă vom avea pretenții prea mari din partea noastră în această privință și nu ne vom putea ridica la înălțimea așteptărilor proprii, acest lucru ne-ar putea afecta încrederea.

Pe 21 iunie, Ceres va intra din nou în Balanță, semnul relațiilor, unde se simte foarte bine pentru că rolul său este să susțină și să protejeze.

Ce spune Tarotul despre luna mai

Aici, Ceres ne poate ajuta să ne conectăm mai bine unii cu alții, să avem grijă de relații și parteneriate și la rândul nostru să simțim că suntem susținuți.

Pacea și armonia vor fi tot mai importante pentru noi și, în lipsa lor, ne-am putea simți ai nimănui. Soluția eventualelor probleme va fi compromisul, capacitatea de a ajunge la un echilibru.

Google ads