astro15Venus intră marți în semnul Gemenilor și formează rapid un trigon cu Pluto, făcându-ne să ne concentrăm în mod plăcut asupra unei persoane, legături sau proiect. Vom avea nevoie de varietate, în special socială, să ne simțim interesați, comunicativi, dedicați.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 10-16 aprilie

Cu Venus în Gemeni până pe 11 mai, atracțiile ar putea începe prin intermediul cuvintelor, curiozitatea ne va motiva atât în relațiile romantice cât și la nivel social. Vom dori să ne distrăm, dar în același timp să păstrăm o anumită distanță emoțională. Vom dori să ne conectă la nivel mintal, dar dragostea și plăcerile ar putea fi destul de schimbătoare. Predicțiile complete despre acest tranzit le găsiți în articolul dedicat.

Venus tranzitează Gemenii între 11 aprilie și 7 mai

Tot marți, Soarele va forma conjuncția sa anuală cu Jupiter, în semnul Berbecului, mărind dorința de a progresa și a ne extinde.

Luna încă în Săgetător mărește spiritul de aventură, ziua este guvernată de dinamicul Marte, în timp ce vibrația zilei 11 poate crea dualism, dinamism, dar și conflicte interioare.

Caracteristica zilei pentru toate semnele zodiacale

Berbec: extinderi

Taur: tentații

Gemeni: atracții

Rac: răsfăț

Leu: flirturi

Fecioară: stabilitate

Balanță: cuvinte abile

Scorpion: câștiguri

Săgetător: curaj

Capricorn: rigiditate

Vărsător: speranțe

Pești: prestigiu

 

 

Google ads