astro18Luna aprilie va fi bogată în evenimente astrologice, cel mai important fiind Eclipsa Totală de Soare de pe data de 20, când vom avea din nou Lună Nouă în Berbec.

Marte tranzitează Racul între 25 martie și 20 mai

Eclipsele sunt întotdeauna o perioadă transformatoare, așa că ne putem aștepta ca luna aprilie să aducă unele schimbări durabile în viața noastră.

Poate apărea o nouă oportunitate sau cineva nou poate veni în viața noastră. Datorită energiilor din jurul Eclipsei din această lună, este foarte probabil ca un nou capitol să înceapă într-un fel sau altul pentru noi.

Luna aprilie va marca și prima retrogradare a unei planete din ianuarie, și anume cea a planetei comunicării, Mercur, pe data de 21.

Mercur ne va îndemna mai mult să reflectăm, iar energiile vor încetini. Deoarece acesta va fi prima retrogradare din ultimele câteva luni, s-ar putea să observăm mai clar schimbarea de ritm. Lucruri din trecut ar putea reveni la suprafață sau am putea simți nevoia să luăm o pauză, mai ales când vine vorba de a lua decizii.

Chiar la început de lună, pe 3 aprilie, Mercur va intra în Taur, unde va și retrograda mai târziu. Gândurile și acțiunile noastre vor încetini, vor avea un ritm mai constant, iar clarificările vor veni mai degrabă în liniște, nu în agitație.

Saturn tranzitează Peștii între 7 martie 2023 și 13 februarie 2026

Pe 6 aprilie, Luna Plină în Balanță va veni cu o energie vindecătoare puternică, datorită întâlnirii de din ziua precedentă între Soare și Chiron. Este probabil ca această Lună Plină să aducă descoperiri vindecătoare, permițându-ne să găsim puterea, compasiunea și conștientizarea pe care ni le pot aduce rănile noastre.  Acentul va fi pus pe relații.

Soarele și Jupiter vor forma o conjuncție în Berbec pe 11 aprilie, exercitând o energie puternică și prosperă. Jupiter ne va ajuta să vedem situațiile în ansamblul lor și cu claritate.

În aceeași zi, Venus va intra în Gemeni, aducând mai mult farmec în modul în care comunicăm unii cu alții.

Pe 20 aprilie va avea loc Eclipsa Solară Totală, de Lună Nouă în Berbec Eclipsa totală de Lună Nouă în Berbec va fi unul dintre cele mai mari evenimente ale anului! Soarele va fi complet eclipsat, iar energia fenomenului astrologic foarte puternică!

Eclipsele solare tind să semnifice un nou început în evoluția călătoriei sufletului nostru, iar acest lucru va fi valabil cu atât mai mult cu cât va avea loc în Berbec.

Această eclipsă va fi puternică pentru stabilirea intențiilor, vizualizarea rezultatelor și căutarea oportunităților.

Pluto a intrat pe 23 martie în Vărsător, pentru următorii 20 de ani

Pe 20 aprilie va începe sezonul semnului de pământ al Taurului. După agitația Berbecului, toate activitățile vor tinde să se pondereze, să se calmeze, permițându-ne să luăm o pauză. Ne vom putea organiza finanțele, de exemplu, și să vedem mai bine ce nu merge bine.

Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în Taur, până pe 1 mai. Cel mai bine va fi să o luăm mai încet, să nu ne grăbim cu deciziile.

Google ads