astro15Lucrurile din viața noastră, la nivel micro, dar și la nivel macro sunt pe cale să treacă prin niște transformări importante, iar luna martie va fi ca un portal energetic pentru ceea ce urmează să se întâmple.

Venus tranzitează Berbecul în perioada 20 februarie-16 martie

În luna martie are loc anul nou astrologic, care coincide cu intrarea Soarelui în Berbec, pe data de 20. În 2023, în luna martie vor avea loc schimbări planetare semnificative, generaționale, a căror energie va fi de schimbare și de maturizare.

Ceva din viața noastră, inclusiv la nivel planetar, va trece printr-o transformare, echivalentă cu moartea și renașterea.

Iată câteva dintre evenimentele astrologice importante ale lunii martie.

Mercur intră în Pești chiar la începutul lunii, pe data de 2, venind cu mai multă intuiție și imaginație. Ne vom conecta mai ușor la lumea emoțiilor și vom fi mai creativi.

Luna Plină de pe 7 martie, din Pești, când Luna va fi în opoziție cu Soarele în Pești, ne va spune că trebuie să găsim un echilibru între realismul și ordinea dorită de Fecioară și lumea aspirațiilor, reprezentată de Pești.

Tot pe 7 martie, Saturn va trece din Vărsător în semnul Peștilor, pe care îl va traversa până pe 14 februarie 2026! Se va încheia un ciclu karmic pe care mai mult ca sigur că îl vom resimți cu toții. Pentru că Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, însuși acest tranzit va reprezenta finalizarea unui ciclu. În lumea în care trăim, Saturn în Pești poate contribui la transpunerea în realitate a unor idei inventive, creative.

Pe 16 martie, intrarea lui Venus în Taur, semn pe care în guvernează, ne va vorbi despre bunăstare și resurse, despre asigurarea unui trai tihnit și îngrijirea trupească.

S-ar putea însă ca din 18 martie, Mercur să aibă o altă părere, pentru vă va intra în înfocatul și repezitul Berbec, fiind posibil să tulbure pacea spre care ar tinde Venus. Vom vedea ce se va întmpla din această combinație.

Pe măsură ce vor trece zilele, vom resimți tot mai puternic energia Berbecului, adusă de noul an astrologic, care va debuta pe data de 20, și de Luna Nouă care va avea loc chiar a doua zi în acest semn.

Pe 23 martie, Pluto va face o schimbare importantă, intrând în Vărsător. Va sta doar pentru trei luni în Vărsător acest an, dar după mai multe oscilații, vă rămâne în acest semn din 2024 până în 2043. Despre implicațiile transformaționale ale acestui tranzit la nivel colectiv vom vorbi însă într-un articol dedicat.

Pe 25 martie, Marte, care este și guvernatoarea acestei luni, va intra în semnul sensibil al Racului, când ne va cere să ne orientăm atenția mai mult asupra persoanei proprii, a familiei, a mediului apropiat.

Google ads