astro15Energia lunii februarie are toate șansele să acționeze ca o deschizătoare de drumuri, ne spune că dacă dorim să facem ceva nou acum este momentul să o facem, în condițiile în care toate planetele importante vor fi în mers direct până la jumătatea lunii aprilie.

Predicțiile astrologice ale anului 2023 pentru toate semnele zodiacale

Energia pozitivă a planetelor în mers direct ne spune că nu putem rămâne pe loc, trebuie să luăm inițiativa, să deschidem poteci noi, neumblate.

Indiferent dacă planurile noastre sunt mai mici sau mai mari, tema lunii februarie va fi că trebuie să facem progrese. Și asta va fi nimic față ce ne va aștepta în martie, dar despre asta veși afla mai multe la momentul potrivit.

Evenimentele astrologice importante ale lunii februarie

Ceres va intra în retrogradare pe 3 februarie, în Balanță, dar asta nu trebuie să ne sperie prea mult. Ceres este un asteroid, iar energia sa în timpul retrogradării este mult mai subtilă. În timpul retrogradării sale vom simți nevoia să avem grijă de noi sau de alții, în legătură cu ceea ce am ignorat pentru o perioadă.

Luna Plină în Leu, pe 5 februarie, vine cu o energie puternică, strălucitoare, amplificată de Uranus, care ne va impulsiona să facem schimbări revoluționare, dar mai ales să o rupem cu trecutul pentru a face loc viitorului.

Soarele intră în Pești pe 18 februarie, urmat de Luna Nouă în același semn, pe data de 20. Tranzitul Soarelui în ultimul semn al zodiacului ne va îndemna să reflectăm la ceea ce lăsăm în urmă, în timp ce Luna Nouă ne ndreaptă atenția către viitor. Ve vom adapta din mers și vom fi deschiși pentru posibilități multiple.

Uranus revine în mers direct pe 22 ianuarie, în Taur

Luna februarie se va încheia sub influența unei energii creative, dar și spirituale, care va facilita renașterea pe toate planurile, în funcție de etapa de viață în care ne aflăm.

Google ads