As de SpadeBerbec

Asul de Spade

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Veți fi entuziasmați de oportunitățile noi care vor apărea datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Ce spune Tarotul despre luna septembrie

Luna Nouă din 30 august, în Fecioară, ne dă curajul să ne urmăm pasiunile

 Luni veți fi echilibrați în relațiile personale sau parteneriatele profesionale, iar marți și miercuri veți fi puternici și abili în discuții sau negocieri legate de bani, în familie sau cu instituții de autoritate. Joi, vineri și sâmbătă sunt favorizate activitățile legate de educație, justiție, fiind posibile și călătorii la distanțe lungi. Duminică, veți fi preocupați de poziția voastră socială și de carieră, veți avea o dispoziție cam sobră.

Taur

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte.

Luni veți fi preocupați de probleme legate de serviciu, poate de acte și contracte. În orice caz, veți avea o atitudine corectă și echilibrată. Marți și miercuri, veți fi abili și puternici în relațiile de parteneriat și veți trata cu profunzime, chiar cu pasiune relațiile de dragoste. Joi, vineri și sâmbătă, sunt posibile călătorii în interes financiar, sau aveți de rezolvat probleme legate de banii partenerilor, moșteniri sau împrumuturi, în justiție, la notar sau alte instituții. Duminică veți fi preocupați de probleme legate de etică și principii înalte, față de care vei avea o atitudine destul de rigidă.

Gemeni

Cavalerul de Bâte

Această carte arată că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră. Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește.  Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale.

Luni veți avea o atitudine echilibrată și rațională în relațiile de dragoste sau cele cu copiii. Marți și Miercuri veți fi puternici din punct de vedere mental, hotărâți și abili în negocieri sau discuții de serviciu. Joi, vineri și sâmbătă, veți pune mare preț pe libertatea în relații, iar duminică veți avea tendința să fugiți de responsabilități.

Rac

Opt de Bâte

Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care arată că veți avea suficient spațiu pentru a vă pune în mișcare planurile. Veți fi dinamici, energici, mobili și entuziaști față de pașii pe care îi faceți. Progresele pot fi notabile, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Luni, atenția voastră se va îndrepta către situații legate de casă și familie, este posibil să  rezolvați probleme referitoare la acte sau contracte.Marți și miercuri, dragostea va fi pasională, iar mental veți fi puternici. Joi, vineri și sâmbătă, vor fi favorizate activitățile profesionale care vă oferă libertate de mișcare, dar și cele legate de justiție. Duminică vă veți dovedi spiritul de responsabilitate față de partenerii voștri.

Leu

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect, a unei afaceri sau a unei investiții.

Luni va fi o zi foarte bună în relațiile publice, de comunicare, veți fi sociabili, dar și echilibrați. Marți și miercuri, veți depune multă energie și inteligență în problemele legate de familie și bunurile și proprietățile acesteia. Joi, vineri și sâmbătă veți avea nevoie de libertate mentală și fizică, veți fi dinamici, energici, mereu în mișcare. Duminică, vă veți ocupa cu răbdare și responsabilitate de probleme de rutină, cotidiene.

Fecioară

Lumea

Veți avea nevoie de multă libertate, sentimentul că lumea întreagă este casa voastră. Luni veți da dovadă de echilbru în problemele financiare, unii dintre voi având poate de rezolvat litigii în justiție sau alte instituții de autoritate, sau de semnat contracte sau alte acte. Marți și miercuri, veți da dovadă de putere și abilitate mentală în negocieri sau relații publice.

Joi, vineri și sâmbătă, pereții casei vor deveni prea strâmți vei avea nevoie de liberate și de spațiu de desfășurare. Este posibil să plecați și într-o călătorie. În relațiile de familie veți fi idealiști, principiali și veți avea activități în spații deschise. Duminică veți fi serioși și responsabili, cei cu copii îi veți pregăti de școală, de exemplu.

Balanță

Magul

Magul anunță o perioadă de efervescență mentală, în care veți comunica cu abilitate, veți reuși să faceți față celor mai dificile încercări și să priviți provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Luni se anunță o zi foarte bună, în care vă veți simți foarte bine, în elementul vostru. Marți și miercuri, veți da dovadă de putere mentală, veți fi raționali și puternici în tot ce are legătură cu domeniul financiar. Joi, vineri și sâmbătă, veți fi energici, dinamici în relațiile sociale, în domeniul justiției sau educației. Duminica va fi dedicată activităților legate de casă și familie.

Scorpion

Pajul de Spade

Pajul de Spade reflectă o abundență de energie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee. Orice începeți, proiecte, investiții sau călătorii, o faceți cu o energie și cu un entuziasm uriașe.

Luni, s-a putea să fiți preocupați de probleme legate de spiritualitate și principii de viață, sau să aveți de-a face cu autoritățile. Marți și miercuri, energia voastră va funcționa în parametri optimi, în timp ce joi, vineri și sâmbătă accentul va fi pus pe problemele financiare. Veți fi activi și perspicace. Aveți grijă să nu cheltuiți prea mult și să respectați legile. Duminică, veți dovedi sobrietate și responsabiliate în relații cu apropiații.

Săgetător

Zece de Spade

Zece de Spade arată posibilitatea unei experiențe dificile, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment al ușurării, acela că dificultățile vor lua sfârșit în curând și veți putea să o luați de la capăt.

Luni veți și echilibrați și sociabili, dar marți și miercuri veți deveni bănuitori, veți încerca să aflați adevărurile ascunse și veți avea capacitatea să aflați ce se află în spatele aparențelor. Trebuie să știți că sunteți puternici și aveți puterea să renașteți ca pasărea Phoenix.  După două zile mai complicate, joi, vineri și sâmbătă reveniți la dispoziția voastră obișnuită. Din punct de vedere spiritual veți pune pe primul loc corectitudinea și etica, iar ca exprimare exterioară veți avea nevoie de libertate și spații deschise. Duminică, vă veți administra banii cu rigurozitate, derapajele, cheltuilelile inutile sunt improbabile.

Capricorn

Marele Preot

Marele Preot reprezintă un maestru sau un profesor, un model de la care aveți ce învăța, astfel încât sugerează necesitatea de a acumula cunoștințe prin studii sau cursuri, pentru a dobândi recunoașterea dorită în societate. Cartea mai arată nevoia de a respecta regulile sau situațiile structurate.

Luni veți pune în prim-plan cariera, relațiile publice sau cu autoritățile și poziția în societate, în timp ce marți și miercuri veți face dovada puterii voastre mentale, intelectuale și de negociere. Joi, vineri și sâmbătă, veți simți că libertatea voastră de mișcare este restricționată și nu vă puteți manifesta la adevăratul vostru potențial. În schimb, veți da o atenție deosebită principiilor și laturii spirituale a vieții, a lecțiilor pe care le puteți învăța. Duminică va fi în schimb o zi foarte bună, pentru că veți simți că puteți să o luați de la început, veți avea idei și veți concepe planuri.

Vărsător

Asul de Bâte

Sunteți plini de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Trebuie să vă folosiți de această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a vă pune în aplicare planurile.

Asul de Bâte arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Luni veți fi idealiști și veți privi problemele din punct de vedere spiritual sau etic, sau veți avea de-a face cu instituții și veți semna acte sau contracte. Marți și miercuri, vă veți remarca cu abilitate în carieră sau în mediul vostru social, veți fi negociatori abili, în spatele ușilor închise. Joi, vineri și sâmbătă libertatea de gândire și de mișcare va fi foarte importantă pentru voi, veți fi bine dispuși și înconjurați de prieteni. Duminică în schimb, veți fi mult mai reținuți și responsabili, veți face planuri, vă veți organiza.

Pești

Dreptatea

Dreptatea înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Luni discutați sau rezolvați cu echilibru și dreptate probleme legate de bani, împrumuturi sau moșteniri. Sunt posibile relații sau termene în justiție, programări la bancă, la notar, semnări de contracte. Marți și miercuri veți avea putere și abilitate intelectuală să vă negociați interesele legate de educație sau justiție, mai degrabă în secret. Joi, vineri și sâmbătă vă veți manifesta cu entuziasm și idealism, iar lucrul acesta va fi remarcat în anturajul vostru. Este posibil să plecți într-o călătorie în străinătate. Și duminică veți fi înconjurați de prieteni, dar veți avea o atitudine de patriarh responsabil!

Google ads