Opt de BagheteBerbec

Opt de Bâte

Este foarte posibil ca Berbecii să călătorească în această săptămână. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndeplini în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte activi, plini de entuziasm și energie, vă veți deplasa sau veți face sporturi de iarnă.

Ce spune Tarotul despre luna ianuarie

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

 Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Taur

Patru de Spade

Aveți mare nevoie de o perioadă de odihnă, pentru a vă reîncărca bateriile. Mulți dintre voi v-ați suprasolicitat în ultima perioadă și aveți nevoie să vă reveniți. Cartea arată o perioadă de odihnă și refacere după o etapă dificilă, cu promisiunea că, odată refăcuți, veți reveni la luptă. Între timp, Patru de Spade prezintă o nouă provocare, de a sta liniștiți și inactivi. Este timpul să vă întăriți rezistența mentală sau fizică, aveți nevoie de odihnă și relaxare.

Patru de Spade vă spune că după fiecare criză și înainte de orice nouă provocare este nevoie de relaxare și meditație. Trebuie să vă refaceți forțele. Presiunea constantă și tensiunea pot pune la pământ pe oricine, dar perioadele scurte de refacere vă ajută să vă refaceți forțele.

Cartea mai arată că trebuie să renunțați la a vă face griji, lăsați garda jos și luați o pauză de la haosul din jurul vostru.

Gemeni

Nouă de Monede

O perioadă foarte favorabilă pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii, sunteți veseli și sociabili. Ați ajuns într-un moment al vieții în care sunteți încrezători, independenți și liberi. Aveți succesul meritat și vă bucurați de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

Uneori, Nouă de Monede poate arăta că sunteți aproape să vă atingeți scopul, dar nu ați reușit încă. Din acest motiv, ați putea continua să vă sacrificați până vă atingeți scopul. Arătați o mare disciplină și control pentru a ajunge acolo unde doriți.

Rac

Nouă de Cupe

Vă simțiți foarte bine, aveți chef să petreceți și aveți perspective bune să o faceți, dar trebuie să fiți totuși atenți la excesele culinare, pentru că riscați să aveți probleme de sănătate! Cartea Nouă de Cupe este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile semnalate de Șapte de Cupe și Opt de Cupe, suita cupelor începe să se echilibreze. Una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului, Nouă de Cupe arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală.

Ca parte a suitei Cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

Leu

Îndrăgostiții

Leii vor petrece săptămâna concentrându-se fie pe persoana iubită, fie pe copii lor, după caz. Cartea Îndrăgostiții reprezintă dragostea sub toate formele ei, iar semnul astrologic asociat este cel al Gemenilor. Cele două figuri ale cărții Îndrăgostiții sunt binecuvântate și protejate de un înger.

Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția reciprocă. Încrederea unul în altul le dă celor doi încrederea că vor depăși obstacolele întâlnite pe parcursul vieții. Legătură dintre ei este incredibil de puternică și reflectă deseori un mariaj, o legătură de suflet sau o relație foarte apropiată.

La nivel personal, Îndrăgostiții reprezintă crearea unui sistem de credințe și convingeri personale, o clarificare  și o alegere a valorilor. Este momentul alegerii unei filozofii proprii de viață sau a drumului pe care trebuie să îl urmați.

Fecioară

Regina de Monede

Pentru Fecioare, familia va fi pe primul plan în această săptămână și vor face tot ce le va sta în putere ca celor dragi să nu le lipsească nimic și să se simtă bine. Regina de Monede exprimă maternitatea și energia practică. Este Mama Pământ, își exprimă dragostea față de cei din jurul ei gătind, curățând, păstrând o atmosferă plăcută acasă, aducând în același timp un venit decent pentru familia sa.

Este capabilă să lucreze cu normă întreagă, să aibă grijă de copii, să mențină casa curată și să aibă timp să citească rubrica financiară din ziar! Probabil are contul ei propriu la bancă sau un portofoliu de investiții de care nu știe nimeni. Vrea un mediu sigur pentru familia ei și toți cei dragi.

Balanță

Patru de Bâte

Aveți parte de o perioadă veselă, sărbătoriți, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Scorpion

Pajul de Bâte

Veți fi plini de entuziasm și dinamism, veți fi foarte energici și mobili, plini de inițiativă. Pajul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.

El nu a fost împovărat de greutățile vieții materiale, vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Pajul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri.

Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Săgetător

Șase de Bâte

Veți  fi plini de personalitate, veți atrage toate privirile, veți fi în centrul atenției. Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor..

Cartea arată că veți fi apreciați pentru ideile și acțiunile voastrte. Acest fapt vă va da multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de spiritul de inițiativă și ideile pentru a organiza activitățile din această săptămână, iar toată lumea apreciază ceea ce ați reușit.

Capricorn

Regele de Monede

Veți petrece săptămâna cu familia voastră și veți avea grijă să aibă tot ce îi trebuie. Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Vărsător

Lumea

Veți fi înconjurați de familie și prieteni, indiferent unde vă veți afla. Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ajungeți la capătul unei călătorii, sau ați încheiați un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

 În acest sens, cartea sugerează un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Pești

Soarele

Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii sunt atrași de voi pentru că vede și întotdeauna partea luminoasă a lucrurilor și aduceți multă căldură în viețile lor.

Această energie caldă este cea care vă face să traversați eprioadele dificile și că ajută să reușiți. Totodată, puteți să împărțiți cu ceilalți această energie caldă, calitățile și reușitele voastre.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre luna ianuarie

Previziuni numerologice: Anul personal în 2019

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019