Sase de CupeBerbec

Șase de Cupe

Analizați, reanalizați, regândiți fapte, vorbe din trecut, greșeli și pierderi. Șase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității. Doriți să reveniți la amintiri fericite, fie ele din copilărie, adolescență sau din viața adultă. Ați putea simți să pentru a fi fericiți aveți nevoie să vă întoarceți în trecut, să reflectați asupra amintirilor fericite, în loc să vă confruntați cu prezentul.

Cartea Șase de Cupe sugerează că aveți nevoie de timp pentru vindecare, să vă uitați spre trecut. În această perioadă de reflecție nu este nevoie să vă concentrați pe lucrurile negative. În schimb, aduceți toată energia pozitivă din trecut în prezent și viitor.

 Cartea poate reprezenta revenirea într-un mediu familiar. Ați putea reveni în orașul natal, la casa părintească, sau ați putea merge la o reuniune cu colegii de școală sau să vă reîntâlniți cu o cunoștință sau un iubit din tinerețe.

Taur

Zece de Cupe

Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Reprezintă o pace aproape idilică, armonie și dragoste, în care toate visurile și dorințele s-au împlinit și vă bucurați de norocul vostru.

Este imaginea unei familii fericite și a unui cămin confortabil, toți membrii familiei se înțeleg unii cu alții și sunt înconjurați de dragoste. Prezența cărții poate anunța o vancanță sau o reuniune în familie, în care vă puteți relaxa împreună.

Cartea este o veste bună și în ceea ce privește relațiile romantice și ar putea indica și începutul unei relații foarte fericite, sau satisfacția unei relații de lungă durată. Este promisiunea că, dacă veți face eforturile necesare, poate fi construită o relație de dragoste de lungă durată.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Zece de Cupe reflectă sistemul vostru de valori, credințele care vă vor aduce împlinire și fericire.

Gemeni

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndeplini în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Rac

Patru de Bâte

Aveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Leu

Nouă de Spade

Trebuie să luați niște decizii importante, iar acest lucru vă provoacă stres și anxietate.  De fapt, ar fi trebuit să o faceți de mai mult timo, dar din diverse motive ați amânat sau nu ați avut curajul necesar. Mai complicat este că unii dintre voi ați evitat să aveți grijă și de problemele de sănătate.

Cartea Nouă de Spade reprezintă temerile și coșmarurile, dar  necazurile semnalate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnalează neapărat suferințe în viața reală.

Teama, anxietatea sunt provocate de ceea ce este în interiorul minții voastre, nu de circumstanțe reale, sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă.

Nouă de Spade mai arată teama de viitor, ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor, riscați să creați o realitate negativă în virtutea așteptărilor pe care le aveți.

Fecioară

Faetonul

O săptămână plină de acțiune, de energie, în care veți avea grijă de copii, vă veți deplasa mult și veți primi poate vești din străinătate.

Faetonul reprezintă cucerirea prin forță, victoria și depășirea opoziției prin încredere și control.

Pentru conducerea Faetonului este nevoie de dibăcie, voință și îndrăzneală, iar succesul va veni doar dacă vă veți menține concentrarea, hotărârea și încrederea în abilitățile voastre. Faetonul vă cere să vă impuneți cu îndrăzneală, altfel nu veți reuși să duceți la bun sfârșit ceea ce v-ați propus.

Este timpul să vă stăpâniți emoțiile, impulsurile sau mânia. Trebuie să arătați cine este șeful și să controlați situația, dar pentru asta este nevoie de autocontrol.

Balanță

Trei de Monede

Aveți șanse bune să întâlniți persoane importante pentru viitorul vostru și să vi se ofere oportunități noi. La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată îndeplinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Bâte implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare.

Scorpion

Nouă de Bâte

Vă îngrijorați, vă temeți că nu veți putea să vă realizați speranțele și planurile. Sunteți foarte aproape de finalizarea unui proiect, dar cu toate acestea sunteți descurajați și epuizați, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea de a merge mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi.

Cartea vă încurajează să rezistați, veți continua sp fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre vor fi puse sub semnul întrebării.

Săgetător

Pajul de Bâte

Pajul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri. Acest paj vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Săptămâna aceasta vă va aduce contacte interesante cu persoane din alte orașe sau alte țări, sau veți pune la cale o călătorie. Veți fi deschiși să faceți cunoștință cu persoane noi dar cu care aveți interese comune, sau vă veți întâlni cu persoane din trecut, cum ar fi colegi de clasă sau de serviciu.

Dacă veți avea probleme de rezolvat, va trebui să fiți atenți și riguroși, să nu scăpați nimic din vedere.

Capricorn

Regele de Monede

Capricornii continuă să se ocupe cu dedicație de problemele profesionale, dar trebuie să aibă grijă să nu se lase pradă viselor sau iluziilor. Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții.

Vărsător

Șapte de Cupe

Doriți să mergeți mai departe, să progresați, dar unii dintre voi nu ați construit încă o bază solidă de la care să porniți. Șapte de Cupe arată că imaginile din mintea voastră trebuie văzute nu doar ca niște vise dar și raportate la realitate. Aveți grijă la iluziile pe care vi le faceți în deciziile pe care le luați. Dacă veți fi prinși constant în visuri, fantezii sau temeri nu veți putea să progresați și să transpuneți visurile în realitate.

Cartea vă spune că, deși este frumos să visați, la un moment dat trebuie să renunțați să construiți castele în nori și să începeți să le construiți în viața reală. Trebuie să faceți o alegere, cu toate că multitudinea de opțiuni pare să vă paralizeze, fie din teamă fie din cauza așteptărilor prea mari.

Dacă sunteți încapabili să vă hotărâți din cauza numărului mare de opțiuni, este timpul să evaluați cu atenție argumentele pro și contra ș să luați o decizie gândită. Deseori această carte arată că alegerile sau planurile voastre nu au o bază reală.

Pești

Pajul de Spade

Este posibil ca în această săptămână să aveți dificultăți de comunicare cu un copil sau un tânăr din familia voastră sau să fie nevoie să rezolvați o problemă a acestuia. Evenimentele din zilele umătoare vor necesita unele decizii ferme și nu va fi o sarcină ușoară. Pajul de Spade reflectă o abundență de energie, pasiune și entuziasm, dar și posibile tensiuni și conflicte.

Întotdeauna vor exista provocări, indiferent ce opțiune veți alege și nu toată lumea va fi fericită de alegerile pe care le veți face. Acest paj vă încurajează să vă urmați ideile și să mergeți acolo unde vă conduce energia. Trebuie să mergeți înainte, să puneți lucrurile în mișcare, în pofida oricăror obstacole care vă vor sta în cale.