Opt de BagheteBerbec

Asul de Monede

Asul de Monede, la fel ca și așii celorlalte suite, este reprezentativ pentru noile începuturi, energie proaspătă și inspirație. În acest caz, Asul de Monede reprezintă elementul Pământ și simbolizează lumea materială și tot ceea ce este asociat cu materia și corpul. Monedele reprezintă banii și problemele financiare.

Astfel, Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți. Poate reprezenta investițiile sau intenția de a începe o afacere nouă. Este posibil să primiți o moștenire sau bani dintr-o sursă neașteptată.

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

 

Opt de BagheteBerbec

Opt de Bâte

După transformările prin care au trecut mulți dintre Berbeci săptămâna trecută, acum vor avea libertatea și spațiul pentru a a-și pune în aplicare planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care îi propulsează înainte pentru a-și îndepli în ritm rapid scopurile.

Berbecii vor fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le vor face.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-le să realizeze foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

JudecataBerbec

Judecata

Judecata este o carte care vă cheamă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ați putea ajunge la o înțelegere profundă a temelor vieții voastre și a schimbărilor de care aveți nevoie.

Cartea vorbește despre izbăvire. După autoevaluare, vă veți simți curățați de păcatele trecutului, de vină și tristețe. Ese un minunat proces de purificare, în urma căruia vă veți simți renăscuți și pregătiți să faceți față unor pentru noi provocări.

Judecata indică deseori decizii care vă vor schimba viața, dar spre deosebire de cele cerute de cartea Dreptatea, aceste decizii necesită o combinație delicată între intuiție și intelect. Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că orice decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Taur

Șapte de Spade

Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care trece neobservat. Uneori, cînd faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

Aspectele astrologice ale lunii noiembrie: vedeta va fi Jupiter!

As de SpadeBerbec

Asul de Spade

Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive, decizii tranșante și refuzul de a mai acepta compromisuri.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Taur

Șase de Monede

Șase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește și despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta, posibil din partea unor rude, a partenerului de viață sau a unor instituții financiare.

Aspectele astrologice ale lunii noiembrie: vedeta va fi Jupiter!

MoarteaBerbec

Moartea

Berbecii încep în această săptămână un  proces de transformări profunde necesar reinventării lor personale. Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit.

Această carte poate fi însă una dintre cele mai bogate și pozitive cărți ale Tarotului. Moartea simbolizează încheierea unei etape sau a unui aspect major al vieții voastre, care poate aduce după sine un nou început valoros.

Trebuie să închideți o ușă pentru a deschide o alta. Trebuie să lăsați trecutul în urmă, să vă rupeți de el, pentru a îmbrățișa oportunități și posibilități noi.

Taur

Trei de Spade

Trei de Spade arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

Rege Bte mareBerbec

Regele de Bâte

Berbecii au șanse să fie promovați în prima parte a săptămânii, când vor fi concentrați, riguroși și tenace. Dacă se află pe funcții de conducere, vor cere subalternilor lor să fie corecți și muncitori și nu vor tolera abaterile.

Dispoziția lor se va schimba la mijlocul săptămânii, când vor străluci în anturaj și vor avea chef să socializeze, să se simtă bine cu prietenii.

La sfârșitul săptămânii vor simți nevoia de liniște, să se refacă după agitația din zilele precedente, așa că vor avea tendința să se retragă într-un loc liniștit, departe de agitație.

Taur

Trei de Bâte

Începutul de săptămână va fi favorabil pentru Taurii care au preocupări spirituale, educaționale sau în domeniul justiției. De asemenea, sunt posibile contacte favorabile cu străinătatea sau deplasări în străinătate.

La mijlocul săptămânii, toată atenția Taurilor se va îndrepta către carieră și poziția lor socială și vor avea oportunități bune, având multă susținere din partea lui Mercur, Venus și Jupiter, toate aflate în casa muncii pentru Tauri, în semnul Scorpionului. Tot ce vor face în această perioadă vor face cu seriozitate, vor analiza cu atenție și vor lua cea mai bună decizie.

Opt de MonedeBerbec

Opt de Monede

Carte Opt de Monede arată că Berbecii muncesc până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții lor pentru a-și îmbunătăți în mod continuu perspectivele. Este un semn foarte bun că sunt dispuși să facă tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți situația.

În primele două zile ale săptămânii, Berbecii vor munci cu seriozitate și echilibru pentru a-și îndeplini sarcinile pe care le-au primit de la superiorii lor. Miercuri și joi vor avea intuiție, magnetism personal și vor fi avantajate relațiile parteneriale, atât cele profesionale cât și cele personale. De asemenea, Berbecii care au procese, litigii, sau alte probleme legate de acte și contracte au șanse pentru soluții avantajoase.

Ce spuneTarotul despre luna octombrie

Aspectele astrologice ale lunii octombrie: Venus în retrogradare pune în lumină relațiile afective

DreptateaBerbec

Dreptatea

Berbecii încep săptămâna cu șanse foarte bune în ceea ce privește banii și afacerile, fiind posibil să încheie contracte de muncă sau comerciale avantajoase.

În privința vieții personale, luni vor fi preocupați de relațiile armonioase în relațiile cu frații, surorile și alte rude apropiate sau cunoscuți, dar și în viața de familie, în special în zilele de marți și miercuri.

Ce spuneTarotul despre luna octombrie

Aspectele astrologice ale lunii octombrie: Venus în retrogradare pune în lumină relațiile afective

CumpatareaBerbec

Cumpătarea

Berbecii se vor bucura în această perioadă de relații personale și profesionale armonioase, Soarele și Mercur în semnul Balanței favorizând echilibrul, armonia și echitatea.

Marte continuă să se afle în semnul Vărsătorului, casa a 9-a, a prieteniei și a libertății pentru Berbeci, aspect care face relațiile directe și dinamice. Sunt posibile și conflictele, care pot avea un caracter final, pentru că Marte este radical. Sunt favorizate în schimb relațiile în domeniul medicinei, chirurgiei dar și al tehnologiei.

Luna Plină din 24- 25 septembrie: Trebuie să ne confruntăm fricile

Rege MonedeBerbec

Regele de Monede

Berbecii se vor concentra în prima parte a săptămânii pe problemele legate de serviciu și carieră, Luna urmând să se afle timp de trei zile în semnul Capricornului.

Acest aspect, cuplat cu Marte în Vărsător, dă Berbecilor ambiția de a reuși, dar și energia necesară.  Le vine în ajutor și Mercur, planeta comunicării, care mai stă încă cinci zile în Fecioară, Casa a 6-a, a serviciului.

Ce spune Tarotul despre luna septembrie

Aspectele astrologice ale lunii septembrie

Google ads

Cele mai citite articole