Opt de BagheteBerbec

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bătele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Echinocțiul de primăvară marcheză debutul unui nou an astrologic, aproape concomitent cu Super Luna Plină în Balanță

Revoluționara Uranus va tranzita semnul Taurului până în 2026

As de SpadeBerbec

Asul de Spade

Soarele intră în Berbec în această săptămână și va da nativilor sacestui semn mai multă energie și claritate mentală. Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Revoluționara Uranus va tranzita semnul Taurului până în 2026

Mercur va fi în retrogradare în perioada 5-28 martie

MagulBerbec

Magul

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care reușim să facem față celor mai dificile încercări și să privim provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Ce spune Tarotul despre luna martie

Astrologia lunii martie: Mercur retrogradează, Uranus schimbă semnul!

Revoluționara Uranus va tranzita semnul Taurului până în 2026

Nou de SpadeBerbec

Noua de Spade

Cartea reprezintă temerile și coșmarurile, dar necazurile semnalate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnalează neapărat suferințe în viața reală.

Teama, anxietatea sunt provocate de ceea ce este în interiorul minții voastre, nu de circumstanțe reale, sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă.

Nouă de Spade mai arată teama de viitor, ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor, riscați să creați o realitate negativă în virtutea așteptărilor pe care le aveți.

Ce spune Tarotul despre luna martie

Ce spune Tarotul despre luna martie

SoareleBerbec

Soarele

O săptămână foarte bună pentru voi, plină de dinamism, în care vă veți pune în valoare prin dinamismul caracteristic Berbecilor.

Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele arată că veți fi puternici oriunde veții merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Luni vă veți ocupa cu succes de probleme financiare, pentru ca în următoarele două zile să fie favorizate relațiile cu instituțiile academice sau de justiție, precum și călătoriile în străinătate.

Citește și:

Marte tranzitează semnul Taurului până pe 31 Martie

Cum sunt Peștii

Kiron intră în Berbec până în 2026!

Cavaler de MonedeBerbec

Cavalerul de Monede

Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți sarcina.

Sapte MonedeBerbec

Șapte de Monede

Înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Mercur intră în Pești până pe 17 aprilie

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Trei de CupeBerbec

Trei de Cupe

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni. Ați putea participa la o sărbătoare specială, cum ar fi o naștere, o logodnă, căsătorie, sau o zi de naștere.

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Astrologia lunii februarie: Perspectivele sunt excelente, profitați de ele!

Marele PreotBerbec

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Google ads

Cele mai citite articole