JudecataBerbec

Judecata

Judecata indică deseori decizii importante, dar spre deosebire de cele cerute de cartea Dreptatea, aceste decizii necesită o combinație delicată între intuiție și intelect. Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că orice decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Începutul de săptămână ar putea fi atipic caracterului vostru, veți simți nevoia să să vă izolați și să analizați ce aveți de făcut în continuare, sensibilitatea  va fi crescută și veți face apel la spiritualitate.

Cavales SpadeBerbec

Cavalerul de Spade

Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Odată ce pornește la drum, nimic nu îl poate opri! Nu vede și nu îi pasă de nicio piedică, riscuri sau pericole, merge înainte cu unica dorință de a reuși.

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și să inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile.

Ce spune Tarotul despre luna iulie

Mercur retrogradează până pe 31 iulie, mai întâi în Leu, iar apoi în Rac

PutereaBerbec

Puterea

Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Venus tranzitează Racul până pe 27 iulie

Ce spune Tarotul despre luna iulie

Marte tranzitează Leul între 1 iulie și 18 august

 

mprteasaBerbec

Împărăteasa

Eclipsa totală de Soare în semnul Racului, care are loc pe 2 iulie, este extraordinar de benefică relațiilor cu prietenii și în special cu familia, fiind o ocazie excelentă pentru lăsarea în urmă a conflictelor.

În acest context, apariția cărții Împărăteasa arată că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste.

Mercur tranzitează Leul până pe 19 iulie

Soarele tranzitează semnul Racului până pe 22 iulie

MoarteaBerbec

Moartea

Trebuie să încheiați un capitol pentru a începe unul nou. Pentru aceasta aveți nevoie de un moment de reculegere, de spiritualitate, iar acest moment pare a fi chiar luni.

Cartea Moartea este una dintre cele mai bogate și pozitive cărți ale Tarotului. Moartea simbolizează încheierea unei etape sau a unui aspect major al vieții voastre, care poate aduce după sine un nou început valoros.

Soarele tranzitează semnul Racului până pe 22 iulie

Neptun retrogradează până pe 27 noiembrie, în Pești

Opt de BagheteBerbec

Opt de Bâte

Mult dinamism și spirit de inițiativă la început de săptămână, care poate implica și o călătorie în străinătate.  Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile.

Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndeplini în ritm rapid scopurile. Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

DiavolulBerbec

Diavolul

În această săptămână trebuie să căutați echilibrul. Diavolul simbolizează lipsa de măsură și este probabil cel mai greu de interpretat, întrucât are o înfățișare anume pentru fiecare.

Ceea ce este comun tuturor este dependența, lipsa de voință și a propriilor convingeri.

Diavolul corespunde părții întunecate a Magului, laturii întunecate a Marii Preotese, fățărniciei și materialimului Marelui Preot. El mai reprezintă poftele fără măsură ale Puterii, este antiteza Cumpătării și stăpân peste multe dintre fațetele Lunii.

Ce spune Tarotul despre luna iunie

Patru de BteBerbec

Patru de Bâte

Patru de Bâte anunță o săptămână efervescentă, în care veți fi în centrul atenției într-un fel sau altul. Veți fi în elementul voastru în primele două zile ale săptămânii, veți avea multă energie mentală și veți comunica intens. Aveți totuși grijă să nu vă risipiți această energie în prea multe direcții.

Miercuri și joi, vă veți orienta ocupa mai mult de problemele legate de casă și familie, pe care le veți trata cu multă grijă. Încercați să nu vă faceți prea multe griji și să nu vă enervați dacă nu va ieși totul așa cum doriți.

As de BteBerbec

Asul de Bâte

Asul de Bâte arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Începutul de săptămână va fi un pic mai dificil, veți fi mai sensibili și mai retrași ca de obicei, dar totul se va schimba începând de miercuri, când veți deborda de energie, idei și entuziasm.

DreptateaBerbec

Dreptatea

O săptămână dominată de spiritul dreptății. Un început de săptămână bun, dinamic, pentru Berbeci, primele două zile fiind favorabile activităților care au legătură cu justiția, educația sau călătoriile în străinătate.

Miercuri și joi vor fi dedicate în mod special activităților profesionale, veți fi serioși, riguroși și corecți, nu veți lăsa să vă scape nimic.