MagulBerbec

Magul

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care reușim să facem față celor mai dificile încercări și să privim provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Magul întruchipează puterea conștiinței, fără să fie neglijate însă celelalte forțe de care nu suntem conștienți. În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur. El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit.

 Apariția acestei cărți sugerează că în luna septembrie aveți perspective foarte bune. În viața sentimentală, relațiile cu partenerul de viață vor fi armonioase, comunicarea va fi bună, mai ales în prima săptămână, când Mercur se află în casa iubirii pentru voi. Apoi, pe 9 septembrie, Venus întră în Casa parteneriatelor voastre, iar un careu cu Marte și o opoziție cu Uranus poate anunța lipsă de răbdare sau contradicții.

Din punct de vedere profesional și material, luna septembrie va fi foarte bună pentru Berbeci, perioadă în  care se vor bucura de oportunități și stabilitate financiară.

Taur

Cavalerul de Cupe

Se anunță o lună foarte bună pentru voi din punct de vedere sentimental, pentru că Soarele rămâne în casa iubirii pentru voi până pe 23 septembrie, și aveți șansa să întâlniți o persoană nouă. Dacă sunteți deja într-un cuplu, veți comunica bine și vă veți sprijini unul pe celălalt.

 Cavalerul de Cupe este cel mai sensibil dintre cavaleri, dar asta nu înseamnă că este  mai puțin cavaler, ci că își ascultă intuiția și emoțiile și le folosește în folosul său în relațiile romantice. Când trebuie să ia o decizie, Cavalerul de Cupe își va asculta inima, indiferent dacă are sau nu logică, și nu va sta prea mult să se gândească.

În doua parte a lunii, aspectele tensionate dintre Marte, Venus și Uranus pot provoca neînțelegeri sau certuri.

Pe plan financiar, sunt susținute și pot fi profitabile activitățile care au legătură cu creativitatea. În a doua parte a lunii, sunt șanse bune să fiți remarcați la serviciu sau să găsiți un angajament nou.

Gemeni

Asul de Bâte

În prima parte a lunii aveți tendința să vă lăsați atrași în aventuri pasionale sau să vă îndrăgostiți la prima vedere, datorită lui Mercus și Venus care se vor afla în casa iubirii voastre.

Asul de Bâte arată multă înfocare, inspirație și entuziasm, iar o eventuală iubire la prima vedere, chiar și la serviciu, s-ar putea să treacă la fel de repede cum a început.

De aceeași inspirație veți avea parte și în viața profesională, în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Rac

Doi de Cupe

Viața sentimentală și romantismul vor fi în creștere pentru Raci, în luna septembrie, odată cu intrarea lui Venus și a lui Jupiter în casa iubirii, pe 9 septembrie, și nu este exclus ca unii dintre voi să vă îndrăgostiți de o persoană din anturajul vostru. Acest aspect susține și relațiile de cuplu, care se vor bucura de afecțiune și de mici gesturi romantice.

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre relații care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Relațiile vor deveni mai tensionate în a doua parte a lunii, când conflictele ar trebui evitate.

Din punct de vedere profesional, cu Marte care revine în Casa a 8-a a Racilor, vor fi avantajate activitățile financiar bancare și cei care își vor fac ordine în finanțe.

Leu

Dreptatea

Marte intră în mers direct în casa parteneriatelor voastre și vă ajută să rezolvați probleme, tensiuni, conflicte din relațiile cu partenerii voștri, chiar dacă planeta războiului formează aspecte tensionate cu Venus și Uranus.

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele.

Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

Dreptatea înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Din punct de vedere profesional, veți beneficia de oportunități foate bune, având în vedere că Saturn iese din retrogradare în casa profesiei și veți simți că activitățile se vor debloca.

Fecioară

Cavalerul de Bâte

O lună foarte bună pentru Fecioare, care vor fi susținute de Mercur și de Soare, aflate chiar în semnul lor până pe 22-23 septembrie.

În privința vieții romantice veți fi mai dornici să vă puneți în valoare, să ieșiți din umbră, să cunoașteți oameni sau sau să vă arătați dragostea partenerului de viață.

Cavalerul de Bâte arată că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește.  Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale.

Din punct de vedere profesional, veți avea puterea de a negocia cu eficiență și să rezolvați rapid probleme financiare urgente, cum ar fi reeșalonarea unor plăți sau a unor datorii.

Balanța

Șapte de Spade

Marte intră în această lună în casa iubirii, așa că pot apărea probleme legate de fidelitatea față de partenerul de viață. Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care trece neobservat. Uneori, cînd faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

Este posibil că fiți tentați să vă eschivați de o anumită situație care nu vă mai convine, în loc să o rezolvați direct. Nu sunteți pregătiți de o confruntare, așa că preferați să o evitați. Încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de dragoste?

Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima unei persoane false, care vrea să vă înșele sau să vă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine aveți încredere.

În privința profesiei și a banilor, veți avea un nivel ridicat de încredere, dar și tendința de a cheltui peste măsură.

Scorpion

Regina de Bâte

Veți beneficia de magnetism personal și de o mare putere de seducție în relațiile personale sau parteneriale, odată cu intrarea lui Venus în Scorpion, alături de Jupiter.

Regina de Bâte semnifică energia  feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astfel, Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să o obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele.

Regina de Bâte este extrem de energică, își duce o viață activă și ocupată. Ea radiază de sănătate și vitalitate și are o vibrație interioară care o umple de energie și inspirație. Această regină este un lider natural, înnăscut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ.

Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative sunt mari și aveți un simț bun al direcției voastre de viață.

Astfel, și din punct de vedere profesional veți avea capacitatea să vă faceți remarcați, să obțineți beneficii materiale sau să vă întăriți reputația.

Săgetător

Șapte de Bâte

Șapte de Bâte arată că că după un prim succes urmează o nouă luptă. De această dată este vorba de menținerea poziției câștigate, în timp ce alții se străduiesc să obțină același succes și statutul la care ați ajuns. Concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indică concurența și disputele care pot să apară în relațiile voastre romantice sau în familie, din cauza aspectelor tensionate dintre Marte, Venus și Uranus.

Cartea vorbește despre necesitatea de a rămâne pe poziție în pofida provocărilor la adresa situației și autorității voastre și despre necesitatea de a vă apăra drepturile cu fermitate.

În schimb, luna septembrie este deosebit de favorabilă activității profesionale și financiare. În condițiile în care Saturn revine în mers direct în Capricorn, este posibil să se deblocheze proiecte mai vechi, iar cum Mercur intră alături de Soare în Casa a 10-a, a carierei voastre, puteți încheia parteneriate avantajoase.

Capricorn

Trei de Cupe

Urmează o perioadă intensă pentru Capricorni, care va fi marcată și de evenimente neașteptate. Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni.

Aspectele dificile dintre Venus, Marte și Uranus arată că veți avea sentimente contradictorii sau indecizia de a vă implica într-o relație cu o persoană din anturajul vostru.

Sectorul profesional va avea în schimb de câștigat odată ce Saturn va reveni în mers direct pe 6 septembrie, ceea ce va ajuta la deblocarea sau intensificarea unor activități.

Vărsător

Nouă de Monede

Urmează o perioadă de calm în relațiile afective, în cre veți dori să vă asigurați că relațiile cu persoana iubită, cu soțul sau cu soția sunt armonioase. Asta datorită lui Mercur care tranzitează Casa a 7-a a parteneriatelor.

În următoarele săptămâni, veți simți că ați ajuns într-un moment al vieții în care puteți fi încrezători, independenți și liberi. Aveți succesul meritat și vă bucurați de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

În doua jumătate a lunii, ați putea deveni însă mai posesivi și mai geloși.

Jupiter se află în casa voastră profesională și aveți perspective foarte bune, dat în prima parte a lunii s-ar putea să nu vedeți acest lucru pentru că așteptările voastre sunt foarte mari.

Pești

Zece de Cupe

Mercur și Soarele se vor afla în casa parteneriatelor până pe 22-23 septembrie, astfel că veți încerca să petreceți mai mult timp cu persoana dragă. În cazul persoanelor singure, acestea vor avea tendința să fie atrase de persoane cu caractere mai puternice decât ele.

În cazul relațiilor profesionale aveți perspective bune în privința asocierilor, dar trebuie să vă țineți în frâu idealismul, pentru că în caz contrar s-ar putea să fiți dezamăgiți.

Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Reprezintă o pace aproape idilică, armonie și dragoste, în care toate visurile și dorințele s-au împlinit și vă bucurați de norocul vostru.

Este imaginea unei familii fericite și a unui cămin confortabil, toți membrii familiei se înțeleg unii cu alții și sunt înconjurați de dragoste. Prezența cărții poate anunța o vancanță sau o reuniune în familie, în care vă puteți relaxa împreună.

Cartea este o veste bună și în ceea ce privește relațiile romantice și ar putea indica și începutul unei relații foarte fericite, sau satisfacția unei relații de lungă durată. Ete promisiunea că, dacă veți face eforturile necesare, poate fi construită o relație de dragoste de lungă durată.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Zece de Cupe reflectă sistemul vostru de valori, credințele care vă vor aduce împlinire și fericire.