SoareleBerbec

Soarele

Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă va da putere și vă va spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii vor fi atrași de voi pentru că veți vedea partea luminoasă a lucrurilor și veți aduce multă căldură în viețile lor.

Marte tranzitează Leul între 1 iulie și 18 august

Neptun retrogradează până pe 27 noiembrie, în Pești

Trei de MonedeBerbec

Trei de Monede

Luna iunie aduce Berbecilor o bună capacitate de colaborare, o comunicare armonioasă, și șanse de reușite, mai ales în cazul relațiilor publice, dar și în familie.

Sunt posibile călătorii sau deplasări pe distanțe scurte, în special în prima parte a lunii. Aceste drumuri vor avea legătură mai ales cu rezolvarea unor probleme personale, de familie.

Citește și:

Soarele tranzitează Gemenii între 21 mai și 21 iunie

Marte tranzitează Racul până pe 1 iulie

Rege MonedeBerbec

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Saturn retrogradează în perioada 29 aprilie-18 septembrie, în Capricorn

Pluton va fi în retrogradare în perioada 24 aprilie - 3 octombrie

Jupiter retrogradează în perioada 10 aprilie-11 august

SoareleBerbec

Soarele

Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii vor fi atrași de voi pentru că veți vedea partea luminoasă a lucrurilor și veți  aduce multă căldură în viețile voastre.

Perspectivele astrologice ale lunii aprilie: un flux de energie pozitivă plin de oportunități

Venus tranzitează Peștii în perioada 26 martie-20 aprilie

Rege SpadeBerbec

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

Venus va tranzita Vărsătorul până pe 26 martie

Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie

Marte tranzitează semnul Taurului până pe 31 Martie

ImpratulBerbec

Împăratul

Împăratul vine în completarea Împărătesei, reprezentând principiul masculinității și al patriarhului. Simbolizează puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Acest bărbat a acumulat ani de înțelepciune și merită să fie ascultat, pentru că a văzut cu ochii săi urmările acțiunilor sale.

Reprezintă capacitatea intelectuală, hotărârea, acțiunea, inițiativa și abilitățile de conducere. El este și simbolul zodiei Berbec, guvernatorul astral al Împăratului.

Citește și:

Astrologia lunii februarie: Perspectivele sunt excelente, profitați de ele!

Rege Bte mareBerbec

Regele de Bâte

Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Previziuni numerologice: Anul personal în 2019

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

Trei de SpadeBerbec

Trei de Spade

Trei de Spade vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros. Reprezintă acel moment de criză, în care tensiunile acumulate de-a lungul timpul răbufnesc dintr-o dată.  Cartea  arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

Trei de Spade reamintește că dacă puteți vedea suferința ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă.

Taur

Diavolul

Taurii trebuie să învețe în această lună măsura justă a lucrurilor și să reziste exceselor și tentațiilor indiferent sub ce formă vor veni ele, culinare, senzuale sau materiale.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 decembrie

Aspectele astrologice ale lunii decembrie: Ne conectăm la energia Universului

Cavaler de BteBerbec

Cavalerul de Bâte

În timp ce Valetul de Bâte semnifică apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte arată că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerului de Bâte este incredibil de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.

Această carte arată că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește.  Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale.

Taur

Moartea

Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit.

Aspectele astrologice ale lunii noiembrie: vedeta va fi Jupiter!

SpanzuratulBerbec

Spânzuratul

Spânzuratul arată că stagnați, că vă aflați într-un impas, într-o perioadă marcată de indecizie. Deciziile și acțiunile vor fi amânate, chiar dacă veți simți că trebuie să acționați urgent.

De fapt este mai bine să amânați orice decizie, pentru a avea timp să reflectați la situația în care vă aflați și să luați în considerare binele general.

Această carte sugerează că așteptarea va fi ceea ce veți avea nevoie pentru a permite apariția unor noi posibilități.

Aspectele astrologice ale lunii octombrie: Venus în retrogradare pune în lumină relațiile afective