astro3 320x200Berbec

În prima parte a săptămâni veți avea tendința de a vă retrage, veți simți nevoia de liniște și de reculegere spirituală.

Starea voastră de spirit se va schimba începând de joi, când veți fi ca renăscuți, veți fi plini de energie proaspătă. Veți avea spirit de inițiativă, iar interesele voastre vor fi de natura practică și financiară.

Taur

O atmosferă foarte frumoasă în prima parte a săptămânii, veți fi activi, sociabili, înconjurați de prieteni. Veți fi în vervă, iar încrederea și optimismul vostru vor fi molipsitoare. Joi și vineri, oboseala acumulată își va spune cuvântul și veți avea nevoie de odihnă pentru a vă încărca bateriile.

 

Atenție la excesele alimentare, care pot acutiza afecțiunile cronice. La sfârșitul săptămânii, vă veți reveni, veți prelua inițiativa și și veți putea petrece un weekend plăcut.

Gemeni

În primele trei zile vă va sta gândul mai mult la carieră, noroc cu Mercur și Venus care vă vor aduce aminte că trebuie să vă și distrați. Joi și vineri veți fi mai relaxați, veți reuși să vă destindenți.

Toată această agitație își va spune cuvântul la sfârșitil săptămânii, când tot ce vă veți dori va fi să vă retrageți în colțul vostru, indiferent care și unde este acesta, pentru a vă reface energia.

Rac

O parte dintre voi veți da o atenție deosebită activităților spirituale, aveți nevoie de reculegere și de pace interioară, în timp ce alții s-ar putea să faceți călătorii în străinătate. Este posibilă și varianta unei călătorii în străinătate în scop religios.

Veți reveni la activități și  interese mai practice începând de joi, dar sfârșitul de săptămână vă va găsi în compania prietenilor.

Leu

Leii vor fi destul de serioși în această săptămână, mai ales cei care au de rezolvat probleme legate de moșteniri, banii partenerilor, împrumuturi, sau de soluționarea unor litigii juridice sau cu autoritățile statului.

Chiar și la sfârșitul săptămânii, indiferent unde vă veți afla, gândurile voastre se vor îndrepta probabil către profesia sau cariera voastră. Încercați totuși să vă și relaxați!

Fecioară

Chiar dacă în ultimul timp ați avut de rezolvat probleme legate de carieră sau chestiuni legate de bani, în familie sau cu instituții financiare, prima parte a săptămânii o veți petrece alături de familie, fiind favorizate și călătoriile.

Gândurile voastre vor reveni la problemele financiare joi și vineri, dar în weekend veți reuși să vă relaxați, să vă întâlniți cu prietenii și să vă simțiți bine.

Balanță

Veți fi sociabili, în relații armonioase în familie, fiind posibil să faceți și o călătorie. Atenție la micile probleme de sănătate care pot apărea în primele trei zile ale săptămânii.

Cei care veți pleca la drum veți fi plini de energie, dar cu Marte în semnul Săgetătorului, nu strică să fiți un pic mai prudenți la volan! Sfârșitul de săptămână va fi alocat calculării bugetului!

Scorpion

În prima parte a săptămânii gândul vă va sta doar la distracție, dragoste și romantism sau la petrecerea timpului cu copii, după caz.

Distracția  vă va prinde bine, dar aveți totuși grijă să nu vă suprasolicitați, sau să nu faceți excese alimentare, pentru a nu apărea mici probleme de sănătate. Perspectivele sunt bune și în weekend, când relațiile parteneriale vor fi plăcute, relaxante.

Săgetător

O săptămână foarte plăcută, dedicată familiei, în special până miercuri. Pe ansamblul săptămânii vor fi  favorizate relațiile romantice, dar și cele de familie, mai ales cu copiii.

Sâmbătă și duminică veți dori mai mult să vă relaxați, vă veți ocupa în liniște de activitățile voastre preferate, care vă fac plăcere.

Capricorn

Capricornii vor petrece săptămâna alături de familia extinsă, vor fi înconjurați de rude, vecini sau prieteni apropiați. Este posibil să faceți niște călătorii pe distanțe scurte, iar relațiile vor fi armonioase.

Sfârșitul de săptămână vă va afla fie alături de iubitul sau iubita voastră, fie alături de copii. Indiferent de situație vă veți simți bine, vă veți distra, posibil în aer liber, veți fi dinamici!

Vărsător

Chiar dacă în primele zile ale săptămânii vă va sta gândul la banii sau la proprietățile voastre, asta nu vă va împiedica să vă simțiți bine în compania familiei sau a anturajului vostru apropiat, cu care veți interacționa bine.

La sfârșit de săptămână veți simți nevoia de confortul căminului vostru, pentru a vă relaxa în liniște.

Pești

Luna se va afla în semnul vostru până miercuri și vă va face să vă simțiți în elementul vostru, veți fi preocupați de lumea spirituală, veți fi sensibili și veți oferi compasiune celor care vor avea nevoie de ea.

Veți reveni la activități mai practice joi și vineri, dar weekendul va fi unul plăcut și relaxat, alături de familie sau alte persoane drage vouă, fie veți merge în vizită, fie veți primi musafiri.