eclipsa soareEclipsa parțială de Soare din 5-6 ianuarie, din semnul Capricornului, prima dintr-o serie de eclipse care vor avea loc în acest an, va fi un moment foarte important pentru noile începuturi și va contribui la deschiderea unui nou capitol în viața noastră, cu condiția să fim dispuși să o pornim pe un drum nou.

Viața ne oferă numeroase opțiuni, important este să o adoptăm pe cea mai potrivită, iar Eclipsa de Soare din ianuarie ne va ajuta să vedem cu mai multă claritate care este drumul cel mai potrivit.

 Va fi posibil să o pornim într-o direcție cu totul nouă, sau pur și simplu vom primi ajutor să ne punem în aplicare planurile deja conturate.

Eclipsa va genera o energie foarte puternică, indicând începutul unui nou ciclu. În acest an vor avea loc mai multe eclipse în semnul Capricornului, iar Eclipsa Solară din ianuarie va stabili tonul și va crea condițiile pentru ceea ce va veni. Nu vom înțelege de la bun început întregul drum pe care îl vom avea de parcurs, ci lucrurile se vor desfășura pe parcurs.

Anul care tocmai a început este plin de oportunități și, dacă vom asculta mesajele Universului, vom ști încotro trebuie să ne îndreptăm.

După Eclipsa de Soare din 5-6 ianuarie vom intra în Portalul Eclipselor, care este perioada dintre două eclipse.

Viitoarea eclipsă va avea loc pe 20-21 ianuarie și va fi o Eclipsă de Lună Sângerie. Această eclipsă va fi extrem de puternică, iar din acest motiv este bine să profităm de energia blândă a Eclipsei de Soare pentru a ne încărca pozitiv, a visa și a ne gândi la viitor.

Pe ansamblu, Eclipsa Parțială de Soare va crea condițiile, ne vom simți împinși într-o direcție nouă, vom vedea oportunități în loc de bariere. Vom simți nevoia să facem schimbările mult dorite în viața noastră, să pornim într-o nouă misiune.

Google ads