Luna plina1 320x200Luna Plină din 22 decembrie va avea loc în zero grade în Rac și va beneficia de un aspect armonios cu Uranus. Astfel, Luna Plină din această lună va aduce entuziasm, schimbări pozitive și surprize plăcute.

Va fi o schimbare binevenită față de ultimele două Luni Pline, care au fost în aspect tensionat cu Marte. De această dată, Uranus va facilita schimbarea rapidă a direcțiilor, îndepărtarea de mânia și ostilitatea din ultimele săptămâni.

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

 

Va fi un moment bun să ne urmăm intuiția, să avem mintea deschisă față de oportunitățile care ni se vor oferi și să abordăm noi soluții, originale, pentru rezolvarea problemelor. Un alt avantaj al acestei Luni Pline va fi că am putea afla informații importante folosindu-se de mijloace tehnologice, pur și simplu navigând pe internet!

Apariția unor oameni noi în viața noastră sau adoptarea unor atitudini noi pot aduce surprize plăcute în carieră, finanțe sau viața amoroasă, în perioada Crăciunului.

Pe de altă parte, starea noastră de spirit ar putea fi destul de schimbătoare, iar unora le-ar putea părea cam ciudată. Cu toate acestea, exprimarea liberă și eliberarea de inhibiții va fi aducătoate de schimbări benefice.

O altă influență puternică va veni din partea lui Venus în aspect armonios cu Neptun, care va favoriza relațiile romantice.

De fiecare dacă când are loc o Lună Plină, emoțiile și instinctele noastre lunare ajung la nivel maxim și vedem în mod clar sentimentele negative care tensionează relațiile. Luna Plină este legată întotdeauna de Luna Nouă precedentă, iar obiectivele stabilite pe 7 decembrie pot fi ajustate acum.

Efectele Lunii Pline se vor face simțite timp de două săptămâni, până la Eclipsa Solară din 5 ianuarie 2019.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 17-23 decembrie

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism