Luna Noua 320x200 2Luna Nouă de pe 7 decembrie va avea loc în semnul de Foc al Săgetătorului și ne va oferi șansa unor noi începuturi.

Va fi un moment în care ne vom putea concentra pe unele dintre cele mai progresive trăsături ale Săgetătorului, și anume optimismul, entuziasmul, spiritul de aventură, onestitatea și independența și să ne gândim cum să le folosim în beneficiul nostru.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 decembrie

 

Vom putea să ne axăm pe obiectivele care ne vor face să înțelegem mai bine sensul vieții și care ne vor da curajul să ne extindem orizonturile. Această nouă perspectivă, mai largă, ne va da mai multă încredere și optimism.

De multe ori ne pierdem în detaliile existenței noastre cotidiene, dar cu ajutorul acestei Luni Noi, care vine cu extraordinara energie a Săgetătorului, vom avea șasa de a găsi soluții pentru a vedea dincolo de aceste amănunte și a dobândi un nou sentiment de încredere, speranță și viziune pentru viitor.

Pentru că Săgetătorul gândește la nivel macro, trebuie să avem grijă să nu avem așteptări exagerate și să nu ne implicăm în proiecte nerealiste, asta pentru că Luna Nouă va fi în cuadratură cu Marte și Neptun. Va fi o perioadă creativă, dar nu foarte realistă.

Primele rezultate ale inițiativelor pe care le vom avea acum se vor vedea în aproximativ două săptămâni, după Luna Plină din 22 decembrie.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 decembrie