Luna plina1 320x200Luna Plină care va avea lor în Taur, pe 24 octombrie, va  aduce cu ea schimbări, emoții și incertitudini, mai ales în relațiile afective, ca efect al unei conjucții formate cu planeta evenimentelor neașteptate, Uranus. În plus, o opoziție între Venus și Uranus va mări probabilitatea schimbărilor și incertitudinilor în relațiile de dragoste, dar și în finanțe.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 22-28 octombrie

 

Un factor pozitiv este că Luna și Venus vor forma aspecte pozitive cu Saturn, care vor putea modera natura impulsivă a lui Uranus și vor avea potențialul să transforme schimbările neașteptate în oportunități, iar incertitudinile relaționale în angajamente mai puternice.

Uranus aliniat cu Luna Plină din octombrie ar putea aduce o dragoste neașteptată, dar va scoate la suprafață vulnerabilitățile din viața amoroasă și finanțe. Saturn va aduce în schimb soluții practice, care vor duce la o securitate și o stabilitate mai mare.

Conjuncția dintre Luna Plină și Uranus va avea cea mai mare influență pentru acest eveniment astrologic, iar efectul va fi un amestec de schimbare, emoție și incertitudini, în următoarele două săptămâni.

Opoziția lui Venus cu Uranus semnalează schimbări sau tensiuni în relațiile de dragoste. Dacă sunteți singuri, poate apărea o nouă dragoste, neașteptată, surprinzătoare sau neobișnuită. Poate fi de scurtă durată, riscantă sau instabilă. Dacă aveți un partener, poatea avea loc o întâmplare, un flirt sau o infidelitate care să ducă la ceartă sau la separare.

Dacă nu este vorba despre dragoste, schimbarea poate apărea în alt domeniu al vieții voastre, cum ar fi cel financiar, așa că ar fi bine să fiți precauți cu banii. Evitați jocurile de noroc sau investițiile riscante.

Un alt aspect tensionat important va fi opoziția dintre Luna Plină și Venus, care va amplifica nevoie de afecțiune, pe care o vom căuta indiferent de consecințe.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 22-28 octombrie

Ce spune Tarotul despre luna octombrie

Aspectele astrologice ale lunii octombrie: Venus în retrogradare pune în lumină relațiile afective

Google ads

Cele mai citite articole