Trei de MonedeBerbec

Trei de Monede

Luna iunie aduce Berbecilor o bună capacitate de colaborare, o comunicare armonioasă, și șanse de reușite, mai ales în cazul relațiilor publice, dar și în familie.

Sunt posibile călătorii sau deplasări pe distanțe scurte, în special în prima parte a lunii. Aceste drumuri vor avea legătură mai ales cu rezolvarea unor probleme personale, de familie.

Citește și:

Soarele tranzitează Gemenii între 21 mai și 21 iunie

Marte tranzitează Racul până pe 1 iulie

 De altfel, pe tot parcursul lunii iunie veți acorda o grijă și o atenție deosebită relațiilor de familie, datorită prezenței lui Marte în semnul Racului, care s-ar putea însă să vă dea și ceva schimbări bruște de dispoziție, oscilații și toane. Venus vă va susține creativitatea, la început în problemele financiare, iar mai apoi în relațiile cu apropiații voștri.

Taur

Pajul de Monede

Pentru Tauri, luna iunie aduce perspective bune în ceea ce privește administrarea banilor obținuți prin muncă, prin activitățile lor profesionale.

Aceste activități vor fi susținute de Mercur, planeta comunicării, care vă va ajuta în relațiile publice, sociale.

Pentru că Marte se află în Rac, veți fi ambițioși dar mai puțin îndrăzneți, vor fi posibile oscilații ale energiei, toane sau izbucniri nervoase.

Gemeni

Asul de Monede

Multă energie și spirit de inițiativă pentru Gemeni în această săptămână, așa cum prefigurează de Asul de Monede, mai ales în cazul proiectelor financiare. Pe primul plan vor fi câștigurile de bani, modul în care le veți putea multiplica și gestiona, iar nivelul ambiției va fi unul ridicat.

Veți beneficia de sprijinul lui Mercur în domeniul comunicării și al relațiilor sociale, care din 8 iunile va fi secondat de Venus, care vă va da multă creativitate, dar și farmec personal.

Marte în Rac, în casa banilor, vă va da ambiția să reușiți, singura problemă poate fi inconstanța și o anumită stare de iritare, dacă lucrurile nu vor merge așa cum veți dori voi.

Rac

Regina de Spade

Regina de Spade anunță o perioadă în veți fi cerebrali, hotărâți și nu veți lăsa ca deciziile voastre să fie influențate prea mult de sentimente. Mercur se va afla chiar în semnul vostru până pe 26 iunie, ajutându-vă să vă puneți personalitatea în valoare și să vă transmiteți ideile.

În plus, veți fi în armonie cu Marte care la rândul său se află în Rac, așa că modul în care veți proceda, inițiativele, vor fi în armonie cu felul vostru de a fi.

Singura problemă poate veni din partea lui Venus, care pe 8 iunie va intra în semnul Gemenilor, casa a XII-a în cazul vostru, astfel că în privința relațiilor afective veți intra într-un fel de pauză, veți fi mai retrași și mai interiorizați. De asemenea, sunt posibile tot felul de secrete sau relații de dragoste ascunse.

Leu

Spânzuratul

Se pare că voi, Leii, veți avea nevoie de o perioadă de pauză, după cum arată Spânzuratul și aspectele planetare. Cea mai mare parte a lunii iunie, atât Mercur cât și Marte vor tranzita Racul, casa a XII-a în cazul vostru, și vă vor face să fiți mai retrași.

Veți simți nevoia unei perioade de reculegere, de refacere a energiei, în care să vă dați seamă încotro trebuie să vă îndreptați.

Venus vă va ajuta totuși să găsiți soluții practice și creatoare în carieră, până pe 8 iunie, când va intra în Gemeni și vă va sprijini, prin farmec personal, în relațiile sociale.

Fecioară

Opt de Bâte

O lună foarte bună pentru Fecioare din punctul de vedere al relațiilor sociale. Veți avea un sentiment al libertății, acela că orice este posibil și că puteți face orice vă doriți.

Marte vă va da ceva încredere și ambiție în casa a XI-a, a prieteniei, libertății și optimismului, dar fiind în Rac, energia sa va fi mai slabă și veți fi probabil ceva mai iritabili și nemulțumiți dacă nu veți obține ceea ce doriți, iar supărările ar putea dura mai mult.

Venus vă va da farmec și creativitate în relațiile legate de carieră și prestigiul vostru social, dar intrarea lui Mercur în casa a XII-a vă va face mai interiorizați.

Balanță

Pajul de Spade

Pajul de Spade anunță multă energie mentală pentru Balanțe, mai ales în privința carierei și a prestigiului social.

Marte în Rac, în casa carierei voastre, vă va da multă ambiție, dar abordărole vor fi mai puțin directe, fiind posibile și apariția unor nemulțumiri și stări de iritare, chiar și izbucniri nervoase, dacă nu vi se va face pe plac.

Venus vă va ajuta în problemele financiare și relațiile cu instituțiile financiare până pe 8 iune, iar ulterior veți beneficia de sprijin în călătoriile în străinătate și în relațiile cu autoritățile statului, justiție și toate domeniile asociate spiritualității și studiilor superioare.

Scorpion

Dreptatea

Scorpionii vor fi favorizați în luna iunie în relațiile cu autoritățile statului, justiție și tot ce are legătură cu spiritualitatea și educația superioară. De asemenea, sunt posibile călătoriile sau relațiile cu străinătatea legate de carieră, iar Mercur vă va ajuta atât în carieră cât și în relațiile au autoritățile.

Cu Marte aflat în Rac în casa a IX-a, este posibil ca atât deciziile voastre cât și cele al instituțiilor statului și justiției să fie luate cu mai multă grijă față de sentimentele oamenilor.

În relațiile parteneriale, de afaceri sau personale veți avea magnetism, farmec și creativitate, iar din 8 iunie aceste calități le veți folosi pentru a obține avantaje și câștiguri financiare.

Săgetător

Șase de Monede

O lună iunie a generozității, fie va fi din partea voastră, fie veți beneficia de bunăvoința, dărnicia sau compasiunea celor din jurul vostru. În orice caz, susținuți de Mercur veți reuși să fiți suficient de convingători pentru a obține fondurile de care veți avea nevoie.

La acest lucru va contribui și Marte, care vă va da tenacitate, chiar dacă energia sa în Rac este ceva mai scăzută, mai puțin evidentă.

În plus, în prima săptămână a lunii veți avea farmec, veți atrage în relațiile personale, pentru ca mai apoi să vă folosiți de energia lui Venus în Gemeni pentru a obține câștigurile bănești pe care vi le doriți. Atenție totuși, pentru că Venus în Gemeni vă poate determina să cheltuiți pentru modă sau obiecte decorative sub influența impulsului.

Capricorn

Cavalerul de Cupe

Un început de lună foarte bun în relațiile de dragoste, comunicarea va fi armonioasă, fără probleme, atât cu partenerii voștri cât și cu copiii.

Mercur va susține comunicarea și distracțiile până pe 26 iunie, când va intra în Leu, în casa activităților zilnice și a serviciului, unde vă va ajuta să vă faceți remarcați.

Până pe 8 iunie, planeta dragostei, Venus, vă crește atractivitatea în relațiile romantice, pentru ca mai apoi să vă ajute la serviciu!

Vărsător

Doi de Cupe

Doi de Cupe anunță o lună iunie armonioasă, dedicată dragostei și relațiilor plăcute cu copiii și restul familiei. În prima săptămână, spiritul vostru practic și imaginația vă vor ajuta să vă ocupați cu succes de activitățile legate de căminul vostru, unde veți dori ca totul să fie curat și frumos.

Începând din 8 iunie, dragostea va fi mai mare pentru cei îndrăgostiți, în timp ce părinții vor acorda multă afecțiune copiilor lor, cu care vor comunica bine și se vor distra împreună.

În privința activităților profesionale, veți fi destul de activi și ambițioși, dar pot exista și variații ale motivării voastre și momente de descurajare sau de nervozitate, dacă veți întâmpina piedici.

Pești

Pajul de Cupe

Pajul de Cupe anunță o lună plăcută pentru Pești, în care vor căuta să petreacă o mare parte din timp în compania unor rude sau prieteni apropiați. Totodată, este posibil să faceți și niște drumuri, călătorii pe distanțe scurte, mai degrabă în interes personal, legate poate de administrarea unor proprietăți sau bunuri de familie.

În dragoste și în relațiile cu copiii, precum și în domeniul educațional, abordarea voastră va fi caldă, ușor interiorizată, veți fi sensibili, înțelegători și grijulii.