Cavaler de BateBerbec

Cavalerul de Bâte

Aveți șanse bune să vă creșteți veniturile sau să obțineți niște câștiguri suplimentare, de la serviciu, din familie sau din altă sursă.

S-ar putea să luați decizii importante care vă vor influența viața în bine în următorii ani, dar trebuie să aveți grijă la emoții, pentru că veți avea tendința să dramatizați.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 30 iulie-5 august

Aspectele astrologice ale lunii august: Șase planete în retrogradare și o eclipsă parțială de Soare!

Mercur a intrat în retrogradare pe 26 iulie: trebuie să învățăm puterea răbdării

 Pe ansamblu, luna august va fi bună pentru voi, veți avea șanse și oportunități să faceți lucruri importante pentru voi. Veți fi mai activi din punct de vedere social sau politic sau pentru a schimba starea de fapt acolo unde trăiți.

Relațiile de familie vor fi importante și vă veți face timp pentru a vă respecta obligațiile care vă revin.

Taur

Opt de Bâte

Veți fi foarte ocupați și implicați cu tot felul de angajamente, întâlniri sau evenimente importante legate de copii sau nepoți. S-ar putea să primiți vestea nașterii unui copil sau referitoare la o sarcină.

La serviciu sunt posibile schimbări majore și tensiuni generate de faptul că nu veți mai fi dispuși să vă puneți în slujba altora. Este bine să evitați deciziile majore referitoare la serviciu, luate sub impulsul momentului.

Luna august nu va fi cea mai bună lună pentru voi, dar va fi o perioadă în care va trebui să clarificați lucrurile sau relațiile de care nu mai aveți nevoie.

Mulți dintre voi veți călători în această lună, iar în majoritatea cazurilor drumurile vor fi planificate. Nu toate călătoriile vor fi de plăcere, mulți veți fi nevoiți să vă deplasați pentru serviciu sau din motive familiale.

Gemeni

Împăratul

Vă veți concentra mult pe problemele financiare și bunurile materiale, iar succesul vostru va depinde de acțiunile sau deciziile unei persoane cu autoritate din familie sau din cercul profesional.

În această lună ați putea beneficia de o creștere a veniturilor, atât datorită acțiunilor proprii cât și a alcuiva din familia voastră.

August poate fi o lun unică pentru voi, datorită unor oportunități neașteptate de a vă demonstra cunoștințele sau de a vă pune în aplicate un plan sau o idee.

Acțiunile voastre trebuie bine cumpănite și nu este bine să grăbiți evenimentele sau oamenii.

Rac

Nouă de Monede

Veți avea parte de întâlniri karmice care vor avea potențialul să vă schimbe viața în bine. Sectorul financiar va fi în centrul atenției datorită unor evenimente importante, veți putea să obțineți un salariu mai bun, să încheiați un contract profitabil sau să găsiți o slujbă mai bine plătită.

Angajamentele numeroase legate de copii sau nepoți s-ar putea să vă împovăreze și să creeze tensiuni și conflicte și este de preferat să solicitați sprijinul sau sfatul altor persoane.

Din punct de vedere emoțional perioada va fi una mai delicată, din cauza lipsei de răbdare față de dorințele sau solicitările celorlalți, iar neînțelegerile pot duce la răcirea unor relații.

Leu

Pajul de Monede

Luna august va fi foarte bune în domenii legate de muncă, educație sau carieră, vor apărea oportunități noi sau veți începe punerea în practică a unei idei.

S-ar putea să faceți o călătorie ca urmare a unui eveniment neprevăzut în familie. Luna va fi în general benefică în ceea ce privește obiectivele voastre, dar din punct de vedere financiar trebuie să fiți atenți la cheltuielile riscante, de exemplu pentru obiecte cu origine incertă.

Ar fi bine să evitați deciziile importante. Problemele din justiție sau contractele nu vor evolua așa cum vă doriți, iar proiectele noi vor suferi amânări sau întârzieri.

Lei tineri vor avea probleme în dragoste din cauza geloziei, a trădării sau a lipsei sentimentelor reale din partea unuia dintre parteneri.

Fecioară

Pajul de Spade

Pot apărea probleme sau sarcini legate de un copil sau un tânăr din familie, care nu vor evolua așa cum vă doriți, iar aceest lucru va provoca tensiuni nedorite.

Venus se află în semnul vostru și va favoriza sectorul financiar, fiind posibil să obțineți venituri sau profituri neașteptate.

Veți avea tendința unei atitudini prea tranșante, ceea ce vă poate afecta, așa că ar fi bine să faceți ordine în emoțiile voastre, să vă calmați.

Balanță

Patru de Spade

În această săptămână ar fi bine să vă concentrați pe îngrijirea sănătății, pe care mulți dintre voi ați neglijat-o în ultima perioadă din cauza ritmului intens al activităților. De asemenea, ar trebui să aveți grijă să vă alimentați mai sănătos, să evitați excesele și să vă odihniți suficient.

Sectorul muncii va fi foarte activ și este posibil să apară schimbări.

Evenimentele bune vor fi legate de dragoste.Veți înțelege acum că partenerul vostru (dacă aveți unul) încă mai are capacitatea să vă surprindă. Dacă nu aveți un partener romantic, această lună va fi potrivită să cunoașteți oameni noi.

Dacă aveți copii, comunicarea cu aceștia ar putea fi dificilă și ar putea apărea conflicte, din cauza lui Marte care se află în retrogradare.

Scorpion

Opt de Spade

În această lună veți simți nevoia  să vă eliberați din anumite situații sau relații. Nu veți mai fi dispuși să faceți compromisuri și veți dori să vă faceți ordine în viață. Pot avea loc separări dorite sau neașteptate de persoane din cercul vostru de prieteni.

Va fi timpul să rezolvați unele probleme de familie, legate de rude care nu trăiesc în aceeași localitate cu voi, iar în unele cazuri va trebui să faceți o călătorie.Aveți grijă în tot ceea ce are legătură cu banii și nu vă entuziasmați de propuneri și promisiuni de venituri sau profituri mai mari.

Sunt avantajate totuși contractele profesionale și planurile pe care veți dori să le puneți personal  în aplicare, find posibil să primiți un salariu mai bun, prime sau bonificații. De asemenea, sunt avantajați cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Săgetător

Lumea

Pentru Săgetători urmează o perioadă foarte bună în ceea ce privește călătoriile în străinătate sau întâlnirile cu persoane din alte orașe sau alte țări.

August va fi o lună bună pentru dezvoltarea planurilor profesionale și vă veți bucura de o mai mare înțelegere din partea colegilor sau colaboratorilor.

Mercur se află în retrogradare, iar pentru Săgetători ar putea provoca amânări sau întârzieri în semnarea unor contracte, obținerea unor documente juridice sau a termenelor de judecată.

 Din punct de vedere spiritual, Săgetătorii pot avea unele revelații sau transformări care îi vor determina să pornească pe un nou drum al vieții.

Capricorn

Asul de Spade

Este foarte probabil să luați niște hotărâri transformatoarecare vor aduce schimbări majore în viața voastră, referitoare la serviciu, partenerii sau locuința voastră.

Problemele acestei luni vor fi legate de bani. Cu Marte retrograd în sectorul care semnifică avuția, bunurile obținute prin propria muncă, este posibil să acționați sub impulsul momentului.

Venus vă va oferi în schimb inspirație și vă va susține în problemele legale sau dacă veți dori să călătoriți în străinătate.

Vărsător

Cavalerul de Spade

Veți fi mai sensibili ca de obicei în această lună și veți fi înclinați să intrați în conflicte din motive nesemnificative, așa că aveți grijă să nu vă lăsați pradă impulsivității.

Soarele vă va susține relațiile de parteneriat, veți dori să vă impuneți personalitatea, dar cu Mercur retrograd în semnul Leului s-ar putea ca cei din anturajul  vostru să nu privească cu ochi buni acest lucru.

Perspectivele profesionale sunt favorabile, fiind luminate de Jupiter , aflată în mers direct în casa carierei voastre.

Pești

Cumpătarea

Veți fi diplomați, veți fi o prezență plăcută și veți ști cum să discutați cu persoane importante la serviciu sau în cercul vostru de cunoștințe. Veți avea intuiția necesară să stingenți conflictele mai vechi care v-au supărat în ultima perioadă.

La serviciu veți avea multă energie și veți ști să vă puneți în valoare personalitatea, dar trebuie să aveți grijă la modul în care comunicați, pentru a nu fi greșit înțeleși, având în vedere că Mercur se va afla în retrogradare până pe 19 august.

Problemele pot veni din partea lui Marte aflat în retrogradare, care poate aduce conflicte cu persoane care vă sunt deja ostile sau cu autoritățile.

Citește și:

Ce spune Tarotul despre săptămâna 30 iulie-5 august

Aspectele astrologice ale lunii august: Șase planete în retrogradare și o eclipsă parțială de Soare!

Mercur a intrat în retrogradare pe 26 iulie: trebuie să învățăm puterea răbdării